in ,

Zijn we gek geworden? Offline sociaal leven wordt afgebroken: Gemiddeld 221 keer per dag op smartphone

De gemiddelde gebruiker kijkt zo’n 221 keer per dag op zijn . Dat schrijft SWNS op basis van onderzoek van marketingbureau Tecmark.

Uit de Britse studie onder 2000 smartphonebezitters blijkt dat mensen steeds afhankelijker worden van hun smartphone. Zo wordt het apparaat in totaal 3 uur en 16 minuten per dag gebruikt om maar liefst 221 opdrachten uit te voeren.

Het leven van een gemiddelde smartphonegebruiker begint iedere dag bij het ochtendgloren als om 7.31 uur mail en worden gecheckt. Nog altijd in bed bekijkt de meerderheid van de mensen het weer en het nieuws om vervolgens een berichtje naar één of twee vrienden te sturen. Gedurende de dag worden treintijden opgezocht, bankzaken geregeld, foto’s geupdatet, spelletjes gespeeld en statusupdates geplaatst op .

Lees verder via Telegraaf.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Leo
2 jaren geleden

de verschraalde maatschappij [samenleving is reeds verdwenen] -de vervreemding voor elkaar- en toename van eenzaamheid. Kortom : de zieke mens

Frits
Antwoord aan  Leo
2 jaren geleden

Steeds meet onderwijs-instrlingen en organisaties verbieden de smartphones. Dit is werkelijk asociaal het gebruik er van

Sem
2 jaren geleden

De Globalisten -machtswellustelingen, -de politieke ratten, meestal van zgn. Christelijk -en Joodse herkomst hebben de wereld naar de kloten geholpen. Het wordt weer tijd voor een spelletje geweldadig resetten cq. omwenteling.
Nikolaj Kondratjev zijn voorspelling kwam tot nog toe altijd uit

Wervelend optreden Timmermans, maar belangrijkste vragen NIET beantwoord

Blijven doneren allemaal: Ex-directeur ALS Nederland deed greep in stichtingskas