in , ,

Zo ver zijn we al: V.S. agent ondervraagd op Schiphol een ‘Terrorist’ door verkeerd IP-adres

4917017613 156bc6bba0 ip adresses

Ondernemer Erik P. kreeg flink wat moeilijkheden doordat de Amerikanen kennelijk met verouderde gegevens werkten. Zijn recent geïnstalleerde Vodafone-internetaansluiting thuis, dat hij gebruikte voor het invullen van een digitaal toegangsformulier tot de States, stond geregistreerd als een Jordaanse internetaansluiting.

Een week voor vertrek vulde hij thuis via internet een ESTA-toestemmingsformulier in, nodig om Amerika binnen te komen. Op Schiphol werd ik bij de laatste paspoortcheck met naam en toenaam uit de rij gehaald. Ik moest me melden bij een man van de Amerikaanse overheid.

Ik kreeg een stevige ondervraging over de moslimlanden die ik mogelijk zou hebben bezocht. Niet één dus. Maar goed, volgens die man had ik mijn ESTA eerder die week vanuit Jordanië aangevraagd en dat riep vraagtekens op.

Lees verder via PrivacyNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3673259944 d57c92a5cf pensioen

Terwijl de premie stijgt, verdienen pensioenbestuurders alsmaar meer

16253447818 9e2ff8bfb6 NS

Allemaal grappig maar de reiziger draait ervoor op: Mansveld geeft NS maximale boete