in , ,

Zo ziet het kabinet het graag: UWV zet werknemer met kanker onder druk

6161642791 66facce138 UWV1

Mensen met kanker die worden goedgekeurd, tegen het advies van specialisten in. Anderen ervaren geen hulp of begeleiding en zijn gegriefd door de bejegening.

Het verhaal over Ronald van Schaik sluit aan bij reacties in het Zwartboek UWV van de Stentor. In dat Zwartboek, aangeboden aan de Tweede Kamer, reageert een aantal mensen die met kanker te maken hebben gehad. ,,Mijn zus, die op 6 maart 2013 aan borstkanker is overleden, moest van UWV voor vijftig procent aan het werk. Terwijl ze wisten dat ze terminaal ziek was. Ik ben er nog steeds woedend over”, zegt bijvoorbeeld een vrouw uit Elburg.

Een andere vrouw uit Elburg gruwelt nog bij de gedachte aan haar tweede bezoek aan een verzekeringsarts. Ze had net de behandeling tegen kanker achter de rug. ,,Waarop fijntjes gezegd werd dat ik dus meteen weer aan de slag kon”, aldus deze vrouw. Een Raaltese die in 2008 kanker kreeg, werd in 2012 herkeurd. Ze kon wel weer aan het werk. ,,Ik had het idee dat ze mijn hele dossier niet kenden en de verzekeringsarts targets moest halen.”

Lees verder via UWV zet werknemer met kanker onder druk.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1355160438 ec900384bc politie inval1

Een anoniem telefoontje is tegenwoordig al genoeg voor een politie-inval

B2jl1XdCEAAglQ21

Bizar: wel protesten bij sinterklaas maar niet tegen de bezuinigingen,zorg,naheffing,afbraakkabinet,zorgpremie,etc.