in ,

14-0 wappies weer gelijk: ‘Waarschijnlijk meer dan 2 vaccinaties nodig’ voor festival

31328648792 b5298617b1 sheeple

ID&T gaat onderzoeken hoe evenementen op korte termijn alsnog veilig georganiseerd kunnen worden. Testen voor Toegang moet dan waterdicht zijn zodat er geen mensen zonder geldige QR-code binnen kunnen komen.

De QR-code moet het bewijs zijn dat er zeer recent negatief is getest op het coronavirus. Twee vaccinaties zouden dan waarschijnlijk geen recht geven op toegang, schrijft het AD.

Er wordt met verbazing gereageerd op het bericht. “Daar gaat je summer of love! Wappies weer gelijk! Overigens, met nagenoeg nul ziekenhuisopnames en nul overlijdens per dag zijn prikken helemaal niet meer nodig!” schrijft singer-songwriter en oud-journalist Nicky Monreau.

Wappies weer gelijk!

Financieel expert Ab Flipse zegt: “Precies wat ik heb ‘voorspeld'. Twee vaccinaties straks niet voldoende, 20 ook niet. Het is de krankzinnigheid ten top.”

“En weer kunnen de zogenaamde ‘wappies' een puntje van hun lijstje afvinken. Daar komt spuit nummer 3 en misschien wel 4 en 5, enzovoorts,” twittert Manfred. “Begint nu toch wel echt 14-0 voor de wappies te worden,” voegt Marnix toe.

Prikken tot 2024?

“Bedankt , met je ‘dansen met Janssen' en je ‘vaccineren helpt'. Ik word hier zo boos van!” schrijft Dionne. En Wen zegt: “Drie keer de prik voor een festival. Wanneer worden we wakker mensen!”

Mensen die denken na twee vaccinaties klaar te zijn, komen bedrogen uit. De …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

Vaccin-junkies worden op hun wenken bediend: Nederland koopt alvast boostershot 2021 en de vaccins voor 2022 & 2023

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
D621543 Setra Impfbus nimmt Fahrt auf vaccin bus 11zon

Vaccinatie-terreur draait door: Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van vaccinatiebussen in plaats van hulp

Patenten SARS cov 1411533860 scr

De gensequentie van het coronavirus is NIET nieuw(1999), eerste vaccin in 2000, in 2001 bestempeld als biowapen