180 wetenschappers: 5G-straling zal resulteren in tragische, onherstelbare schade

5 reacties

 1. willem schreef:

  Hersenstam kanker, tumoren – dementie- naast reeds bestaande socioale zelf-uitsluiting

 2. Tokko schreef:

  Als je het rapport leest (in ieder geval de conclusies) wat hier boven genoemd wordt, blijkt, dat een zeer kleine toename in het voorkomen van bepaalde tumors het resultaat zou kunnen zijn van blootstelling aan GSM straling, bij ratten. Die dan wel vanaf de verwekking (dus al in de baarmoeder) tot aan hun dood aan deze radiostraling zijn blootgesteld.
  5G straling is niet sterker dan 4G straling, alleen de frequentie is hoger en de cells (gebiedjes bestreken door de zendermast) zijn veel kleiner, omdat hogere frequenties minder ver dragen.
  Veel mensen zijn makkelijk bang te maken omdat ze geen flauw benul hebben van de natuurkundige begrippen rond radiostraling, de energie die daarbij gebruikt wordt en de mogelijke gevolgen.
  Wetenschappers proberen die dingen te begrijpen en de eventuele risico’s in kaart te brengen. Alle menselijk handelen, alle techniek, het brengt nu eenmaal enig risico met zich mee.
  Over het geheel geldt echter dat wetenschap en technologie er voor hebben gezorgd dat we momenteel veel langer leven, veel meer welvaart hebben en gezonder zijn dan in vroeger tijden.

  Als we alle risico’s die technologie met zich meebrengt willen vermijden, moeten we compleet ophouden met het gebruiken van olie (dus ook niet vliegen en autorijden), electriciteit, houtvuren enz. enz.
  Dus terug naar het stenen tijdperk.
  Nou ja, als de moslims hun zin krijgen zijn we straks al een heel eind op weg naar leven zoals in de oudheid… Dan is het nog maar een klein stukje, van de 7e eeuw naar de tijd van vóór de Flintstones…

 3. Tokko schreef:

  In sommige dingen zouden we wel degelijk terug moeten. Energieverbruik, in feite verspilling zou best een stuk minder kunnen zonder daadwerkelijk comfort in te leveren.
  Geen olie meer kopen, dan kijken de Arabieren lelijk op hun neus omdat ze dan ook moeten gaan werken voor de kost…

  Ik ben ook helemaal niet vóór het invoeren van 5G, ik gebruik zelf heel weinig data en vond 3G al heel aardig om af en toe even wat op te zoeken. Dat voortdurende appen en berichtjes met foto’s rondsturen is volgens mij tamelijk kinderachtig en overbodig.
  Internet heeft heel veel leuke dingen mogelijk gemaakt, ik heb er zelf veel plezier van, maar wat zo jammer is, is dat iedereen die, niet gehinderd door enige kennis, maar wat roept met een klein beetje verdraaien van bijv. een rapport een heleboel mensen allerlei onzin wijs kan maken.

  Geloof niet meteen alles wat je ziet op Internet, kijk waar het vandaan komt, zoek uit wat de bron is en of het ergens bevestigd wordt uit een andere bron.

Heb jij er iets over te zeggen?