Grootste zendmasten stralingsonderzoek ooit bevestigt link met kanker

blickpixel / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. cornelis1950 schreef:

  Waarom is er geen aandacht bij de NPO over 5G Waarom geen landelijke protesten en waarom stilte over dit serieuze onderwerp wat iedereen aangaat! Waarom zijn er landen die dit systeem bannen? Is de Nederlandse politiek zo vaag over ? Het zal ons door de strot gedrukt worden en als later problemen met de gezondheid van de burgers inderdaad komen wat gaat onze politiek on dan vertellen? Gaat u maar rustig slapen ! Hebben we dat niet eerder gehoord ?

  Een ongeruste Nederlander wil dit graag even kwijt.

 2. niko schreef:

  Openbaar bestuur heeft schijt aan onderzoeken. Geld -en economie gaat voor mensenlevens

 3. Gerd schreef:

  Hersen-stamkanker wetenschappelijk aangetoond

 4. 5G = killing schreef:

  Het is onmogelijk dat technische producten op de markt worden gebracht worden zonder dat zeer uitgebreid gekeken wordt naar gezondheidsaspecten. Dat gebeurt bij ieder apparaat.
  Iedere draadloze signaal verbinding vindt plaats door elektromagnetische golven in de lucht en het is onmogelijk dat men de invloed van elektromagnetische straling op mensen over het hoofd heeft gezien.
  En zeker bij de zeer hoge frequentie van 5G die interfereert met de frequentie van het menselijk lichaam is dat aspect zeker niet “vergeten”.

  Dat kan uitsluitend leiden tot een maar een conclusie: partijen achter de schermen hebben alles gedaan om nadere onderzoeken tegen te houden want anders zou men zeker niet besloten hebben tot invoeren.
  Laat het even op U inwerken: de EU is muisstil terwijl die zich bemoeit met het maximale elektrische vermogen van stofzuigers … en nu hoor je niets !!! Hoe kan dat?
  Nederland maakt zich druk over mobiele telefoon op de fiets en geeft onbeschofte boetes. Maar je hoort de overheid in NL niet over 5G. Hoe kan dat?

  Wat zegt dat over de EU en over overheden nu overal in ijltempo overal zendmasten en smartmeters worden geïnstalleerd?? Wereldwijd regent het klachten die zeer ernstig zijn. Maar het blijft dood stil !!

  Het kan maar een ding betekenen: de EU en de nationale overheden hebben volledig schijt aan de burgers …. Wordt wakker mensen en verdiep U in de feiten.

Heb jij er iets over te zeggen?