in , , , , , , , ,

Grootste zendmasten stralingsonderzoek ooit bevestigt link met kanker

zendmast 1560606023
blickpixel / Pixabay

Naarmate de uitrol van het landelijke 5G-cellennetwerk vordert, alarmeren veel betrokken wetenschappers en volksgezondheidsexperts over de mogelijke schade van het overspoelen van het milieu met hoogfrequente elektromagnetische energie. Deze nieuwe technologie zou een extra laag elektromagnetische straling toevoegen aan een reeds gevaarlijk overstroomde omgeving.

Fabrikanten van mobiele telefoons bagatelliseren de potentiële risico’s en studies die hen in verband brengen met de vorming van hersenkanker, en in 2017 heeft het California Department of Public Health (CDPH) nieuwe richtlijnen uitgegeven om mensen te helpen hun blootstelling aan de risico’s van het gebruik van telefoons te verminderen.

5G staat er al om bekend dat het gezondheidsstoornissen veroorzaakt en terwijl velen werken aan het ontsporen van dit enorme project, geeft nieuw onderzoek ons ​​buitengewoon inzicht in de effecten die straling van de zendmasten al op onze gezondheid heeft. Deze technologie is allesbehalve goedaardig, en hoewel wetenschappers van beide kanten het potentieel voor schade bespreken, blijft er meer bewijsmateriaal hangen, wat suggereert dat het verstandig is om onze afhankelijkheid van celtechnologie en aankomende 5G opnieuw te overwegen.

“Brandweerlieden uit San Francisco zeggen dat ze een scala aan ongewone bijwerkingen begonnen te ervarennadat 5G-apparatuur in en rond hun vuurhaarden waren geïnstalleerd. Symptomen omvatten naar verluidt geheugenproblemen en verwarring. De brandweerlieden zeggen dat de symptomen pas zijn gestopt nadat ze naar andere brandweerkazernes zijn verhuisd zonder 5G-apparaten in de buurt.

Het zijn niet alleen de brandweerlieden. In Gateshead, Engeland, zegt wetenschapper Mark Steele dat er een opleving is in reproductieve problemen en andere gezondheidsproblemen sinds de nieuwe draadloze straatlantaarns van de stad werden geïnstalleerd. Miskramen, doodgeboorten, neusbloedingen en slapeloosheid behoren tot de gevolgen die naar verluidt in de gemeenschap worden waargenomen.

“We zien baby’s sterven in de baarmoeder omdat deze zenders zich buiten de slaapkamerramen van mensen bevinden. Het is een humanitaire crisis “, beweerde Steele.” [Bron]

Verdere bewijzen voor schade zijn afkomstig van de recente Ramazzini-studie, waarin onderzoekers hebben bevestigd wat velen van hen reeds vermoedden dat dit het geval is: straling van zendmasten heeft ernstige biologische effecten. De studie keek naar testratten die in de buurt van zendmasten waren geplaatst, waardoor uiteindelijk een geloofwaardige link met kanker werd gelegd.

“Onderzoekers van het gerenommeerde Ramazzini Institute (RI) in Italië hebben aangekondigd dat een grootschalige levenslange studie van proefdieren blootgesteld aan omgevingsniveaus van straling van de zendmasten kanker heeft ontwikkeld. Een studie van $ 25 miljoen van veel hogere niveaus van radiofrequentie (RF) radiofrequentie straling van het Amerikaanse National Toxicology Program (NTP) heeft ook gemeld dat het dezelfde ongebruikelijke kanker, Schwannoma van het hart, vond bij mannelijke ratten die met de hoogste dosis werden behandeld. Bovendien, de RI-studie van de straling van de zendmasten vond ook toenames in kwaadaardige hersengolven (gliacellen) bij vrouwelijke ratten en precancereuze aandoeningen, waaronder hyperplasie van Schwann-cellen bij zowel mannelijke als vrouwelijke ratten. “[Bron]

Volgens de studie is het type kwaadaardige kankers dat wordt waargenomen bij ratten vergelijkbaar met het type dat wordt waargenomen bij die welke worden toegeschreven aan het gebruik van mobiele telefoons.

“Deze tumoren zijn van hetzelfde histotype van die waargenomen in sommige epidemiologische studies bij gebruikers van mobiele telefoons. Deze experimentele onderzoeken leveren voldoende bewijs voor de herevaluatie van IARC-conclusies met betrekking tot het carcinogene potentieel van RFR bij mensen. “[Bron]

Bij sommige nee-zeggers zijn de niveaus van veilige straling uitgegeven door de FCC punt van discussie, en of er al dan niet kanker kan optreden wanneer een persoon wordt blootgesteld aan niveaus die deze aanbevelingen niet overschrijden, maar andere onderzoekers wijzen erop dat het huidige zendmasten-systeem deze limieten al overschrijdt.

Bovendien is, zoals hierboven vermeld, de landelijke uitrol van 5G in volle gang, en deze technologie zou onze blootstelling aan cellulaire straling drastisch verhogen, waardoor kinderen en zwangere vrouwen een nog groter risico zouden lopen dan ze al doen.

“Deze studie werpt de zorg op dat het simpelweg wonen in de buurt van een zendmast een bedreiging voor de menselijke gezondheid vormt. Regeringen moeten maatregelen nemen om de blootstelling aan de uitstoot van zendmasten te verminderen. Zendmasten mogen niet in de buurt van scholen, ziekenhuizen of huizen van mensen zijn. Publieke gezondheidsinstellingen moeten het publiek voorlichten over hoe de blootstelling aan alle bronnen van draadloze radiofrequente straling kan worden verminderd – van mobiele telefoons tot Wi-Fi op scholen “, aldus David O. Carpenter MD, voormalig decaan van de school voor Volksgezondheid aan de Universiteit van Albany. “Dit is met name urgent vanwege de huidige plannen om kleine 5G-zendmasten te plaatsen op elke 300 meter in elke straat in het land. Deze 5G ‘kleine cel’ antennes zullen resulteren in voortdurende blootstelling aan iedereen die in de buurt woont en iedereen die op straat loopt. De verhoogde blootstelling verhoogt het risico op kanker en andere ziekten zoals elektro-overgevoeligheid. ”

Lees een uitgebreide bespreking van de studie door hier te klikken

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
moord 1560584870

Grapperhaus slachtoffert MH17 klokkenluider-ambtenaren die onderzoek gerommel aantoonden

Europese Unie 1560589474

De Europese Unie gaat ten onder aan onverschillige decadentie