in , , , , , , , ,

Grootste zendmasten stralingsonderzoek ooit bevestigt link met kanker

blickpixel / Pixabay

Naarmate de uitrol van het landelijke 5G-cellennetwerk vordert, alarmeren veel betrokken wetenschappers en volksgezondheidsexperts over de mogelijke schade van het overspoelen van het milieu met hoogfrequente elektromagnetische energie. Deze nieuwe zou een extra laag elektromagnetische straling toevoegen aan een reeds gevaarlijk overstroomde omgeving.

Fabrikanten van mobiele telefoons bagatelliseren de potentiële risico’s en studies die hen in verband brengen met de vorming van hersenkanker, en in 2017 heeft het California Department of Public Health (CDPH) nieuwe richtlijnen uitgegeven om mensen te helpen hun blootstelling aan de risico’s van het gebruik van telefoons te verminderen.

5G staat er al om bekend dat het gezondheidsstoornissen veroorzaakt en terwijl velen werken aan het ontsporen van dit enorme project, geeft nieuw onderzoek ons ​​buitengewoon inzicht in de effecten die straling van de zendmasten al op onze heeft. Deze technologie is allesbehalve goedaardig, en hoewel wetenschappers van beide kanten het potentieel voor schade bespreken, blijft er meer bewijsmateriaal hangen, wat suggereert dat het verstandig is om onze afhankelijkheid van celtechnologie en aankomende 5G opnieuw te overwegen.

“Brandweerlieden uit San Francisco zeggen dat ze een scala aan ongewone bijwerkingen begonnen te ervarennadat 5G-apparatuur in en rond hun vuurhaarden waren geïnstalleerd. Symptomen omvatten naar verluidt geheugenproblemen en verwarring. De brandweerlieden zeggen dat de symptomen pas zijn gestopt nadat ze naar andere brandweerkazernes zijn verhuisd zonder 5G-apparaten in de buurt.

Het zijn niet alleen de brandweerlieden. In Gateshead, , zegt wetenschapper Mark Steele dat er een opleving is in reproductieve problemen en andere gezondheidsproblemen sinds de nieuwe draadloze straatlantaarns van de stad werden geïnstalleerd. Miskramen, doodgeboorten, neusbloedingen en slapeloosheid behoren tot de gevolgen die naar verluidt in de gemeenschap worden waargenomen.

“We zien baby’s sterven in de baarmoeder omdat deze zenders zich buiten de slaapkamerramen van mensen bevinden. Het is een humanitaire “, beweerde Steele.” [Bron]

Verdere bewijzen voor schade zijn afkomstig van de recente Ramazzini-studie, waarin onderzoekers hebben bevestigd wat velen van hen reeds vermoedden dat dit het geval is: straling van zendmasten heeft ernstige biologische effecten. De studie keek naar testratten die in de buurt van zendmasten waren geplaatst, waardoor uiteindelijk een geloofwaardige link met werd gelegd.

“Onderzoekers van het gerenommeerde Ramazzini Institute (RI) in hebben aangekondigd dat een grootschalige levenslange studie van proefdieren blootgesteld aan omgevingsniveaus van straling van de zendmasten kanker heeft ontwikkeld. Een studie van $ 25 miljoen van veel hogere niveaus van radiofrequentie (RF) radiofrequentie straling van het Amerikaanse National Toxicology Program (NTP) heeft ook gemeld dat het dezelfde ongebruikelijke kanker, Schwannoma van het hart, vond bij mannelijke ratten die met de hoogste dosis werden behandeld. Bovendien, de RI-studie van de straling van de zendmasten vond ook toenames in kwaadaardige hersengolven (gliacellen) bij vrouwelijke ratten en precancereuze aandoeningen, waaronder hyperplasie van Schwann-cellen bij zowel mannelijke als vrouwelijke ratten. “[Bron]

Volgens de studie is het type kwaadaardige kankers dat wordt waargenomen bij ratten vergelijkbaar met het type dat wordt waargenomen bij die welke worden toegeschreven aan het gebruik van mobiele telefoons.

“Deze zijn van hetzelfde histotype van die waargenomen in sommige epidemiologische studies bij gebruikers van mobiele telefoons. Deze experimentele onderzoeken leveren voldoende bewijs voor de herevaluatie van IARC-conclusies met betrekking tot het carcinogene potentieel van RFR bij mensen. “[Bron]

Bij sommige nee-zeggers zijn de niveaus van veilige straling uitgegeven door de FCC punt van discussie, en of er al dan niet kanker kan optreden wanneer een persoon wordt blootgesteld aan niveaus die deze aanbevelingen niet overschrijden, maar andere onderzoekers wijzen erop dat het huidige zendmasten-systeem deze limieten al overschrijdt.

Bovendien is, zoals hierboven vermeld, de landelijke uitrol van 5G in volle gang, en deze technologie zou onze blootstelling aan cellulaire straling drastisch verhogen, waardoor kinderen en zwangere vrouwen een nog groter risico zouden lopen dan ze al doen.

“Deze studie werpt de zorg op dat het simpelweg wonen in de buurt van een zendmast een bedreiging voor de menselijke gezondheid vormt. Regeringen moeten maatregelen nemen om de blootstelling aan de uitstoot van zendmasten te verminderen. Zendmasten mogen niet in de buurt van scholen, ziekenhuizen of huizen van mensen zijn. Publieke gezondheidsinstellingen moeten het publiek voorlichten over hoe de blootstelling aan alle bronnen van draadloze radiofrequente straling kan worden verminderd – van mobiele telefoons tot Wi-Fi op scholen “, aldus David O. Carpenter MD, voormalig decaan van de school voor Volksgezondheid aan de Universiteit van Albany. “Dit is met name urgent vanwege de huidige plannen om kleine 5G-zendmasten te plaatsen op elke 300 meter in elke straat in het land. Deze 5G ‘kleine cel’ antennes zullen resulteren in voortdurende blootstelling aan iedereen die in de buurt woont en iedereen die op straat loopt. De verhoogde blootstelling verhoogt het risico op kanker en andere ziekten zoals elektro-overgevoeligheid. ”

Lees een uitgebreide bespreking van de studie door hier te klikken

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cornelis1950
1 jaar geleden

Waarom is er geen aandacht bij de NPO over 5G Waarom geen landelijke protesten en waarom stilte over dit serieuze onderwerp wat iedereen aangaat! Waarom zijn er landen die dit systeem bannen? Is de Nederlandse politiek zo vaag over ? Het zal ons door de strot gedrukt worden en als later problemen met de gezondheid van de burgers inderdaad komen wat gaat onze politiek on dan vertellen? Gaat u maar rustig slapen ! Hebben we dat niet eerder gehoord ?

Een ongeruste Nederlander wil dit graag even kwijt.

niko
1 jaar geleden

Openbaar bestuur heeft schijt aan onderzoeken. Geld -en economie gaat voor mensenlevens

Gerd
1 jaar geleden

Hersen-stamkanker wetenschappelijk aangetoond

5G = killing
1 jaar geleden

Het is onmogelijk dat technische producten op de markt worden gebracht worden zonder dat zeer uitgebreid gekeken wordt naar gezondheidsaspecten. Dat gebeurt bij ieder apparaat.
Iedere draadloze signaal verbinding vindt plaats door elektromagnetische golven in de lucht en het is onmogelijk dat men de invloed van elektromagnetische straling op mensen over het hoofd heeft gezien.
En zeker bij de zeer hoge frequentie van 5G die interfereert met de frequentie van het menselijk lichaam is dat aspect zeker niet “vergeten”.

Dat kan uitsluitend leiden tot een maar een conclusie: partijen achter de schermen hebben alles gedaan om nadere onderzoeken tegen te houden want anders zou men zeker niet besloten hebben tot invoeren.
Laat het even op U inwerken: de EU is muisstil terwijl die zich bemoeit met het maximale elektrische vermogen van stofzuigers … en nu hoor je niets !!! Hoe kan dat?
Nederland maakt zich druk over mobiele telefoon op de fiets en geeft onbeschofte boetes. Maar je hoort de overheid in NL niet over 5G. Hoe kan dat?

Wat zegt dat over de EU en over overheden nu overal in ijltempo overal zendmasten en smartmeters worden geïnstalleerd?? Wereldwijd regent het klachten die zeer ernstig zijn. Maar het blijft dood stil !!

Het kan maar een ding betekenen: de EU en de nationale overheden hebben volledig schijt aan de burgers …. Wordt wakker mensen en verdiep U in de feiten.

5G no way
1 jaar geleden

Zionisten, cults en nog meer macht zieke mannetjes. Epstein, Bill gates Foundation, George Soros enz. enz. Een voorzitter van een overkoepeld regelorgaan (FCC) die zelf 15 jaar in de business heeft gezeten, wat een grap. Helaas is er niks grappigs aan maar kom op mensen, laten we ons zo inpakken door een paar van die oetlullen? Die masten haal je zo naar beneden, zo moeilijk is dat niet. Ga er gewoon voor staan met 100 man op 100 plekken en je hebt een mooi feestje. Niet zo moeilijk denken.. gewoon doen!

Grapperhaus slachtoffert MH17 klokkenluider-ambtenaren die onderzoek gerommel aantoonden

De Europese Unie gaat ten onder aan onverschillige decadentie