in

1984 is hier: Aardbevingdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

screenshot 701

De politie heeft dinsdagavond demonstranten bezocht die woensdag willen protesteren tegen de gaswinning. Dan komt minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken naar Groningen.

Volgens Susan Top van het Groninger Gasberaad is ook één van haar medewerkers in de stad Groningen verrast door de politie. ‘Een van de agenten had een lijst in de hand met daarop namen van mensen die op Facebook hebben aangegeven dat ze gaan protesteren.’

Verschillende acties gepland

Woensdag staan verschillende acties gepland. Onder meer bij de nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland, waar Wiebes te gast is, wordt een protestactie verwacht. Op sociale media zijn meer protesten aangekondigd.

Politiewoordvoerder Ramona Venema bevestigt dat de politie op meerdere adressen in de provincie en stad Groningen aardbevingdemonstranten heeft bezocht. ‘Dit doen wij vaker als demonstraties worden aangekondigd.’

Lees verder>>>

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nefit Topline totaal

Meer dan 100.000 huishoudens hebben mogelijk dodelijke CV-ketel in huis

ea35b50e2af0003ecd0b470de7444e90fe76e7d41cb7174694f2c2 640 shadow

Schaduwoverheid wordt opgepakt, arrestaties zijn onderweg