in , , , ,

2021 met boosters en vaccinaties dodelijker dan 2020

Als je de sterfte van de afgelopen 5 jaar met elkaar vergelijkt dan springen er drie periodes uit. De griep van 2018, in 2020, en een nog onbenoemde piek eind 2021. Zie de grafiek hieronder.

De verticale as zijn de overledenen, de horizontale as zijn de weken. De eerste anomalie is de griepepidemie van 2018 (bruine lijn, bruine driehoek).

Op het hoogtepunt stierven er ongeveer vierduizend mensen per week. Een oversterfte van ongeveer duizend per week. De rode driehoek des doods is veel erger, dit is het gezicht van corona, langer durend en enkele weken lang vielen er vijfduizend doden per week te betreuren.

In plaats van normalerwijze rond de drieduizend.

Het is duidelijk dat corona meer dan een gewoon griepje is. Maar wat is nu die zwarte driehoek?

De zwarte driehoek komt niet in de corona dashboards naar voren. De zwarte lijn (2021) ligt vanaf week 19 bijna iedere week boven de rode lijn (2020).

Met een hele duidelijke pieksterfte die ik heb aangegeven met de zwarte driehoek. De sterfte 2021 vanaf week 19 tot het einde van het jaar is maar liefst vijfduizend mensen meer dan diezelfde periode in 2020! Hoezo beschermen ons?

Of zijn de vaccins juist de oorzaak van de extra sterfte? Of zit hier ook sterfte tussen door uitgestelde ?

Wie het weet mag het zeggen. Feit is dat ik heel blij ben dat ik niet ben gevaccineerd!

De bron van deze cijfers is het CBS, onderstaand screenshot vergelijkt de sterfte van week 47 en week 48 in 2020 en 2021.

Als u ….

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rechterhand Trudeau is directeur bij World Economic Forum en kleindochter van prominente nazi

Te zot voor woorden: Betaalrekeningen gemiddeld 42 procent duurder in 5 jaar