in , , , ,

EU-chef Von Der Leyen zegt dat het tijd is om na te denken over verplichte vaccinatie in de hele EU

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen vertelde gisteren aan het Europees Parlement dat de EU verplichte vaccinatie voor iedere burger moet “overwegen” in reactie op de “zeer besmettelijke” Omicron-variant, schrijft Thecovidworld.com.

“We hebben de vaccins, de levensreddende vaccins, maar ze worden niet overal op de juiste manier gebruikt. En dat kost … Dit is een enorme ziektekostenpost die eraan komt.”

Von der Leyen vervolgde en zei dat de 27 lidstaten van de EU snel boosterdoses moeten inzetten en beval landen aan om “tijdelijk” PCR-tests vóór het reizen af te dwingen, wat effectief een einde zou maken aan de vrijheid van verkeer in de EU, een fundamentele waarde van het blok.

“Een derde van de Europese bevolking is niet gevaccineerd … niet iedereen kan worden gevaccineerd – kinderen, bijvoorbeeld, of mensen met speciale medische aandoeningen – maar de overgrote meerderheid wel.

Hoe we verplichte vaccinatie binnen de Europese Unie kunnen aanmoedigen en eventueel overwegen, dat moet worden besproken. Hiervoor is een gemeenschappelijke aanpak nodig, maar het is wel een discussie die volgens mij gevoerd moet worden.”

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccinzombies 02a 557x300 1

Overheid Botswana, bron Omicron, bevestigt dat variant alleen in gevaccineerden werd aangetroffen

52e9d1414957a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c77297fd0924c 640 covid 19 canceled

Minister wil geen onderzoek naar verzamelen data van burgers door landmacht