in , , ,

Overheid Botswana, bron Omicron, bevestigt dat variant alleen in gevaccineerden werd aangetroffen

De nieuwe variant Omicron (circa één dag ‘Nu' genoemd), die ook in is opgedoken (en binnenkort ongetwijfeld ook in ), werd voor het eerst in het Afrikaanse Botswana gedetecteerd.

De Covid-19 taakgroep van de president van Botswana bevestigt dat alle vier de reizigers waarin ‘Omicron' werd aangetroffen volledig gevaccineerd waren. Dit is een nieuwe sterke aanwijzing dat het immuunsysteem grote schade oploop door de Covid , waardoor vaxxers in superspreaders worden veranderd.

Tal van wetenschappelijke experts – zoals de Nederlandse hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel – hebben daar al heel lang vergeefs voor gewaardschuwd.

Over heel de wereld worden de afgelopen maanden talrijke ‘doorbraak' gevallen van Covid en de Delta variant in vaxxers gemeld, waardoor de overgrote meerderheid in ziekenhuizen en op IC's gevaccineerden zijn.

Overheden die beweren dat er nog steeds sprake zou zijn van een ‘pandemie van ongevaccineerden', en/of dat het ‘' zo goed zou beschermen, liegen daarom aantoonbaar dat het gedrukt staat.

Wel mondkapjes en social distancing, geen Ivermectine

De Omicron variant (B.1.1.529) lijkt te zijn ontstaan door het voorspelde gevreesde ADE effect (Antibody Dependent Enchancement).

De Botswaanse taakgroep schrijft dan ook te twijfelen aan het effect van de huidige injecties, en stelt daarom ‘niet-farmaceutische interventies' voor, zoals (daar gaan we weer) mondkapjes (bewezen niet-werkend), social distancing (bewezen niet-werkend) en het vermijden van onnodige reizen (vrijwel zinloos voor luchtwegvirussen die ook in de dierenpopulatie voorkomen).

Ivermectine, waarmee de ‘' in landen die het toestonden (zoals Japan) in zeer korte tijd kon worden bezworen, mag natuurlijk niet worden genoemd, laat staan voorgeschreven.

Vermoedelijk zwaaien de WHO (/) en het WEF (Klaus Schwab) ook in Botswana de scepter, net als in ons eigen land.

Een broodnodig excuus voor nieuwe maatregelen

Kortom: overheden hebben weer een nieuw excuus om hun maatschappij- en economie ontwrichtende maatregelen te handhaven en aan te trekken, zoals gisterenavond ook weer bleek tijdens de – door het aanhoudende totale gebrek aan enige onderbouwing inmiddels bijna lachwekkend geworden – ‘persconferentie' van de kopstukken van het regime .

Wat ‘handig' dan dat men plotseling een argument had om ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Antwoorden op Kamervragen: front-facing camera op de zelfscanner van AH

EU-chef Von Der Leyen zegt dat het tijd is om na te denken over verplichte vaccinatie in de hele EU