in , , , , ,

Zoon van Klaus Schwab (WEF) in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle

digi2

Dat de -pandemie in feite een test zou kunnen zijn voor de overdracht van de meeste menselijke vrijheden naar een volledig gecontroleerde, digitale wereld – ja, dat zelfs de mens zelf zal opgaan in een digitale identiteit, zoals transhumanisten eisen – is voor veel critici duidelijk sinds het begin van de onmenselijke maatregelen.

De eerste stap in die richting zou de invoering moeten zijn van een bewakingsnetwerk in Europa en de hele wereld, naar het voorbeeld van het Chinese sociale kredietsysteem.

Essentieel hiervoor: digitalisering. Zonder dit systeem zou een naadloos en volledig toezicht op alle gebieden van het leven van de burger onmogelijk zijn.

De zoon van “Great Reset” bedenker Klaus Schwab zinspeelde daar in 2018 al op met “-immunisatie”, meldt Unser Mittel Europa.

Vaccinatie als toegang tot de digitale identiteit

In een bericht uit 2018 schreef ID2020, een “non-profitorganisatie die streeft naar gemakkelijke toegang tot digitale vormen van identificatie wereldwijd”, over de noodzaak om de vaccinatiepercentages in ontwikkelingslanden te verbeteren door tracking- en tracingsystemen in te voeren.

In feite moeten in deze digitale registers in de eerste plaats de niet-gevaccineerden worden geregistreerd en “gevolgd” (met welke methoden dan ook) om uiteindelijk een vaccinatiegraad van 100% te bereiken (vooral bij kinderen), volgens de verwijzing naar de plannen van de CEO van de wereldwijde vaccinatiealliantie GAVI, die op zijn beurt is gelanceerd door het World Economic Forum ().

ID2020: Via naar digitale identiteit

Het Economisch Wereldforum besteedde in 2018 veel aandacht aan dergelijke oplossingen. Het INFUSE-programma had tot doel mogelijkheden te creëren om “de medische zorg in de wereld op het gebied van immunisatie te moderniseren”.

Immunisatie in de vorm van inentingen biedt de beste en grootste kans om in de toekomst “digitale identiteiten” van ieder mens te creëren (en deze bijgevolg te laten controleren door instellingen, regeringen en dergelijke).

Met GAVI als voorbeeld legde Schwabs zoon Oliver op het WEF 2018 de achtergrond van hun werk uit. De “wereldleiders” worden door hen bijeengebracht om deze programma's voor hen “aantrekkelijk” te maken: ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccin Jihad

De Covid-19 vaccinatie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheid

5837244

Video: VS president Joe Biden na 75 minuten ontmoeting met paus “Jij bent de beroemde Afro-Amerikaanse honkbalspeler in Amerika”