in , , , ,

Snapt u het nog: Grenzen verder open voor ‘asielzoekers’, tegen meer en verdere restricties voor Nederlanders

coronapas
via ReactNieuws

Het liberale regime in Nederland gebruikt het coronavirus om met meer restricties te komen om het leven voor gewone mensen nog moeilijker te maken.

De laatste in de reeks gaat om de 1,5 meter regel, waarbij iedereen van elkaar afstand dient te houden, het is niet langer een advies, maar nu een verplichting.

De Nederlandse stasi-wezens, de BOA’s, die nauwelijks opleiding hebben maar steeds meer verantwoordelijkheid krijgen, worden geacht dit te controleren en met een boete te bekeuren van 95 euro.

Hoewel Nederland eigenlijk geen regering meer heeft, Rutte en zijn kompanen zijn op 15 januari van dit jaar afgetreden en inmiddels bijna een jaar demissionair het land aan het besturen.

Zo worden op basis van arbitraire gegevens de ene na de andere maatregelen ingevoerd die het gewone mensen  belet om vrij te bewegen en worden met de QR-code, ook wel de coronapas, ongevaccineerden zelfs uitgesloten van een subsantieel deel van het maatschappelijk verkeer.

Voor allerhande buitenlanders gelden hele andere regels, de ruimhartige asielprcedure zorgt ervoor dat iedereen ongeacht herkomst asiel kan aanvragen en bijna altijd mag blijven.

Geen extreme restricties hier, logisch beleid zou zijn om de asielaanvragen ….

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hugo prikjunk 696x337 1

Vraag van de dag: Hoeveel Corona-prikken heeft Hugo de Jonge nu wel eigenlijk niet gehad?

904585298 e95cf2f38c northpole

En weer die opwarming: Het ijs op de Noordpool is eerder bevroren, waardoor tientallen schepen vastzitten