in , , , , ,

Aap/Mouw? Waarom de EU perse Griekenland de grond in moest boren, omvolking van start gegaan

fd8e90ef0c691ec2 640 greece

In het nieuws het volgende:

EU vordert 22.000 woningen om vluchtelingen te huisvesten. De Europese Unie trekt 93,5 miljoen euro uit om 22.000 huurwoningen te kopen in Griekenland. De huurwoningen worden gebruikt om 30.000 vluchtelingen te huisvesten.

Ik had eerder al beschreven waarom schulden (in Griekenland) zo winstgevend zijn en hoe de NL overheid feitelijk met ‘onze leningen’ aan Griekenland (zorgt voor nog hogere schulden) voornamelijk onze eigen bankiers redden van hun eigen slechte investeringen ten koste van zowel de Nederlandse als Griekse bevolkingen.

Maar er is nu dus nog een extra dimensie bijgekomen.

De omvolking van Europa, op jouw kosten

Doordat de EU en de eurogroep Griekenland en de Griekse economie op de knieën gedwongen heeft (mede mogelijk gemaakt door ECB topman Mario Draghi die toen Europa-baas van Goldman Sachs was) ontstaat er een mooie mogelijkheid om goedkoop een landgrab te doen in Griekenland voor een andere hobby van de EU: Omvolking.

De EU dwong eerst de Griekse economie door de knieën, en gebruikt nu de daardoor goedkope woningen voor de ongewenst door hen opgedrongen immigratie. En dat alles, mogelijk gemaakt met je eigen belastinggeld. Het mag duidelijk zijn dat het door de EU lobbyorganisatie opkopen van woningen voor gebruik voor immigratie valt in de categorie omvolking. Zeker in combinatie met het feit dat ze de mensensmokkel zelf ook financiert en mogelijk maakt.

Lekker hoor: met de EU op naar “nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa” ! En nog op je eigen kosten ook.

OK, of dat al dan niet met voorbedachte rade is gebeurd valt te betwijfelen. Het bekende gezegde is uiteraard waar: niets in de politiek gebeurt per toeval. In het beste scenario is de EU uiteraard nalatig in het beschermen van Europa en profiteert het nu van de Griekse financiële en economische rampspoed die het grotendeels zelf heeft veroorzaakt door het gerealiseerde euro-sloopbeleid.

Het feit wil natuurlijk dat het asielprobleem/-beleid voor de EU een make-or-break moment is. Als de EU haar wil niet kan opdringen in het ‘vluchtelingen’-debat, is de EU als (ongekozen en anti-democratische) centrale bestuursorganisatie uiteraard niets waard. Het spel rondom de vluchtelingen wordt dus steeds harder gespeeld.

Waarvan bij deze akte. Men koopt nu goedkope woningen op in Griekenland voor het parkeren van migranten die ze op basis van zogenaamde ‘overnamemechanisme’ contractafspraken zelf vrijwillig ophaalt uit Libië.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VoltooidLeven

Voltooid Leven, de open brief voor @keesvdstaaij

5459067553 6e5c4e7c34 EPD

Zonder toestemming in EPD-LSP aangemeld? Nieuwe acties door Vrijbit