in ,

Agenda: 09-09-2019 om 12.00 uur 5G demonstratie Den Haag

De werkgroep Landelijke Demonstratie Den Haag organiseert op 09-09-2019 een demonstratie in Den Haag.

WAAROM DEMONSTREREN:
Wij zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Wij, als burgers worden zonder dat we daar enige zeggenschap over hebben opgezadeld met een nieuwe technologie, waarbij de gevolgen voor onze privacy niet te overzien zijn en wij de schadelijke gevolgen voor de gezondheid niet kennen.  We hebben geen vrije keus en daarom is uitrol van 5G ONDEMOCRATISCH.

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en , stelt dat 5G veilig is. 5G is echter niet getest op risico's voor de gezondheid aldus de Gezondheidsraad. Wel stelt de Gezondheidsraad dat er onder de zogenaamde ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) blootstellingslimieten voor 3G en 4G geen gevaar is voor de gezondheid, terwijl vele buitenlandse wetenschappers die limieten verouderd  en onveilig noemen. Er zijn duizenden artikelen en wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van de van elektromagnetische velden (EMV) door het huidige 3G en 4G mobiele netwerk aantonen.

De internationale oproep om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen is nu (7 juni) al 110.091 maal ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 187 landen.

Om 5G te installeren zullen overal extra antennes geplaatst worden, zoals in lantaarnpalen en bushokjes. Waar blijft dan nog plek voor de mensen die nu al ziek zijn geworden door 3G en 4G? Want met 5G zullen er nergens meer stralingsarme gebieden zijn.  De gezondheid van ons allen staat op het spel.

Risico's van 5G
Omdat de straling van 5G door de hogere frequenties niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de stralingsabsorptie in de huid erg sterk. Om 5G te realiseren zullen ook de blootstellingslimieten aanzienlijk verhoogd moeten worden. Verwacht wordt daarom dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen, ontstekingen en afstervingsverschijnselen zal veroorzaken evenals andere ernstige problemen, zoals melanomen (kwaadaardige huidkanker).

Kom net als in Brussel, Florence, Rome, Bern en diverse staten in Amerika succesvol in actie en meld je aan.

We zullen om 12.00 uur verzamelen op de Koekamp tegenover het Centraal Station. Daarna zal er een route gelopen worden waarin wij ons op vreedzame doch ludieke wijze ons geluid aan omstanders laten horen en het plan is om aan bewindspersonen een informatiemap te overhandigen.

Lees verder bij de bron: 5G DEN HAAG

Onderstaande foto is níet gefotoshopt, maar de foto is helemaal authentiek en genomen vanuit op 14 Juni 2019. Onder goed geïnformeerde mensen uit allerlei hoeken van de samenleving is al langer bekend dat er technologieën bestaan om de atmosfeer te manipuleren en zodoende het weer te manipuleren.

Artikel JDReport over manipulatie van de atmosfeer

Het gevolg is dat je luchten kunt krijgen zoals op onderstaande foto. Dit zal nog meer toenemen zodra 5G van de satellieten aan gaat.

Over dit onderwerp kan je meer lezen in dit artikel:

Oeps! Satellietbeelden tonen de manipulatie aan van onze atmosfeer

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet Rutte III gaat het volk uithongeren: miljoenen voor inkrimping veestapel

Roklengte-advies van Ministerie Sociale Zaken zorgt voor verhitte reacties, islamisering?