in ,

Roklengte-advies van Ministerie Sociale Zaken zorgt voor verhitte reacties, islamisering?

Een kledingadvies van het ministerie van Sociale Zaken over de omgang met warmte op het werk is niet goed gevallen. De suggestie dat blote benen op de werkvloer alleen geoorloofd zijn als er rekening wordt gehouden met de ‘roklengte en de conditie van de benen' schiet vooral vrouwen in het verkeerde keelgat.

Het warme weer lijkt voor het ministerie een mooie gelegenheid te zijn om het online magazine ‘Werken in extreme temperaturen' op Arboportaal.nl onder de aandacht te brengen op Twitter.

Speciale aandacht gaat daarin uit naar de prangende kwestie ‘Op warme dagen: Rok of blote benen?'

Een panty is volgens het artikel ‘zeker niet verplicht', maar hangt ‘volgens de etiquette samen met de roklengte en de conditie van de benen'.

,,Valt de rok op de knie, dan vinden we (verzorgde) blote benen geen probleem”, zo luidt het oordeel.

Op Twitter regent het reacties van vrouwen die zich afvragen wat het ministerie bezielt om een dergelijk kledingadvies via het officiële twitterkanaal uit te doen gaan.

Lees verder bij de bron: AD.nl en tpook


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Agenda: 09-09-2019 om 12.00 uur 5G demonstratie Den Haag

Over de lonen, flexibilisering van arbeid en concurrentiekracht van de Nederlandse economie