in , , , , , ,

Reminder: loop mee met de landelijke demonstratie tegen 5G, doe de internetconsultatie!

Wij zijn geen experiment!

44352122982 3210ef0172 5G

Zoals je misschien wel weet, heeft de overheid op 16 juli een concept wetsvoorstel gepubliceerd waarin te lezen valt dat zij gemeenten willen gaan verplichten om mee te werken aan de uitrol van 5G.

Lees: https://www.ad.nl/tech/5g-mast-op-elke-straathoek~ae9266ec/ en https://jdreport.com/eu-dwingt-nederland-tot-invoering-van-5g-schadelijkheid-pas-meten-als-het-er-is/

Via een internetconsultatie kan iedereen nog tot 9 september reageren op dit voornemen hier: https://www.internetconsultatie.nl/telecomcode

Doe ook mee en geef jouw reactie op dit wetsvoorstel. Meer informatie kan je hier lezen: https://www.verminder-electrosmog.nl/berichten/

Landelijke demonstratie tegen 5G

Dan is er nog de landelijke straatactie tegen 5G op maandag 9 September in Den Haag. Loop je ook mee? Met deze poster / flyer kan je anderen uitnodigen en motiveren om ook mee te doen.

Pamflet landelijke demonstratie 5G verkorte versie

pamflet landelijk demonstratie 5G bladzijde 2 verkorte versie

DE WERKGROEP LANDELIJKE DEMONSTRATIE 5G DEN HAAG ORGANISEERT OP 9 SEPTEMBER 2019 EEN LANDELIJKE DEMONSTRATIE STOP 5G IN NEDERLAND

WAAROM DEMONSTREREN:

Wij zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Wij, als burgers worden zonder dat we daar enige zeggenschap over hebben opgezadeld met een nieuwe technologie, waarbij de gevolgen voor onze privacy niet te overzien zijn en wij de schadelijke gevolgen voor de gezondheid niet kennen. We hebben geen vrije keus en daarom is uitrol van 5G ONDEMOCRATISCH.

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, stelt dat 5G veilig is. 5G is echter niet getest op risico’s voor de gezondheid aldus de Gezondheidsraad. Wel stelt de Gezondheidsraad dat er onder de zogenaamde ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) blootstellingslimieten voor 3G en 4G geen gevaar is voor de gezondheid, terwijl vele buitenlandse wetenschappers die limieten verouderd en onveilig noemen.

Er zijn duizenden artikelen en wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van de straling van elektromagnetische velden (EMV) door het huidige 3G en 4G mobiele netwerk aantonen. De internationale oproep om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen is nu (7 juni) al 110.091 maal ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 187 landen.

We zullen om 12.00 uur verzamelen op de Koekamp tegenover het Centraal Station. Daarna zal er een route gelopen worden waarin wij ons op vreedzame doch ludieke wijze ons geluid aan omstanders laten horen en het plan is om aan bewindspersonen een informatiemap te overhandigen.

Meld je aan via het aanmeldformulier op deze site: https://5gdenhaag.weebly.com/demonstratie.html Tot ziens!

EU dwingt Nederland tot invoering van 5G, schadelijkheid pas meten als het er is

Internetconsultatie – laatste strohalm voor burger om zich te verzetten tegen 5G

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belgische vlag 1566033988

Pukkelpop en de ‘collaboratievlag’

Zweden 5 1024x576

Zweden vestigt een record … in het aantal kinderen dat wordt beroofd