in , , , , , ,

Reminder: loop mee met de landelijke demonstratie tegen 5G, doe de internetconsultatie!

Wij zijn geen experiment!

Zoals je misschien wel weet, heeft de overheid op 16 juli een concept wetsvoorstel gepubliceerd waarin te lezen valt dat zij gemeenten willen gaan verplichten om mee te werken aan de uitrol van .

Lees: https://www.ad.nl/tech/5g-mast-op-elke-straathoek~ae9266ec/ en https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/eu-dwingt-nederland-tot-invoering-van-5g-schadelijkheid-pas-meten-als-het-er-is/

Via een internetconsultatie kan iedereen nog tot 9 september reageren op dit voornemen hier: https://www.internetconsultatie.nl/telecomcode

Doe ook mee en geef jouw reactie op dit wetsvoorstel. Meer informatie kan je hier lezen: https://www.verminder-electrosmog.nl/berichten/

Landelijke demonstratie tegen 5G

Dan is er nog de landelijke straatactie tegen 5G op maandag 9 September in Den Haag. Loop je ook mee? Met deze poster / flyer kan je anderen uitnodigen en motiveren om ook mee te doen.

Pamflet landelijke demonstratie 5G verkorte versie

pamflet landelijk demonstratie 5G bladzijde 2 verkorte versie

DE WERKGROEP LANDELIJKE DEMONSTRATIE 5G DEN HAAG ORGANISEERT OP 9 SEPTEMBER 2019 EEN LANDELIJKE DEMONSTRATIE STOP 5G IN NEDERLAND

WAAROM DEMONSTREREN:

Wij zijn zeer bezorgd over de gezondheidseffecten die de uitrol van 5G zal veroorzaken. Wij, als burgers worden zonder dat we daar enige zeggenschap over hebben opgezadeld met een nieuwe , waarbij de gevolgen voor onze niet te overzien zijn en wij de schadelijke gevolgen voor de gezondheid niet kennen. We hebben geen vrije keus en daarom is uitrol van 5G ONDEMOCRATISCH.

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, stelt dat 5G veilig is. 5G is echter niet getest op risico’s voor de gezondheid aldus de Gezondheidsraad. Wel stelt de Gezondheidsraad dat er onder de zogenaamde ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) blootstellingslimieten voor 3G en 4G geen gevaar is voor de gezondheid, terwijl vele buitenlandse wetenschappers die limieten verouderd en onveilig noemen.

Er zijn duizenden artikelen en wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van de van elektromagnetische velden (EMV) door het huidige 3G en 4G mobiele netwerk aantonen. De internationale oproep om 5G op aarde en in de ruimte te stoppen is nu (7 juni) al 110.091 maal ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 187 landen.

We zullen om 12.00 uur verzamelen op de Koekamp tegenover het Centraal Station. Daarna zal er een route gelopen worden waarin wij ons op vreedzame doch ludieke wijze ons geluid aan omstanders laten horen en het plan is om aan bewindspersonen een informatiemap te overhandigen.

Meld je aan via het aanmeldformulier op deze site: https://5gdenhaag.weebly.com/demonstratie.html Tot ziens!

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/-dwingt-nederland-tot-invoering-van-5g-schadelijkheid-pas-meten-als-het-er-is/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/internetconsultatie-laatste-strohalm-voor-burger-om-zich-te-verzetten-tegen-5g/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wat is er aan de hand met de NL Overheid ??
1 jaar geleden

Sinds wanneer gaan we eerst iets bouwen en vervolgens dan pas kijken wat de gevolgen zijn ???
Op internet is te vinden dat Huawei zelf geen proeven heeft gedaan en op internet wordt nergens melding gemaakt van instituten die uitgebreid onderzoek deden en daar positief over rapporteerden.
Het is bekend dat electromagnetische straling schadelijker wordt bij hogere frequenties en dat is precies wat het verschil is tussen 4G en 5G.

Voor de zoveelste keer neemt de overheid besluiten die volkomen onbegrijpelijk zijn zoals het uitfaseren van aardgas zonder dat bekend is welke alternatieven er zijn.

Wat is er aan de hand bij de NL regering/overheid ???????

Marije Freeve
1 jaar geleden

Wat is er aan de hand? Hèbben we nog wel een regering? Wordt onze regering soms gechanteerd/bedreigd vanachter de schermen? Vragen die ik al vaker gehoord heb. Wat wel duidelijk is is, dat Nederland -zoals 178 andere landen wereldwijd- al in 1992 VN-agenda 21/2030 heeft ondertekend en dat de uitrol van 5G daar onderdeel van uitmaakt. Uitleg staat hier: http://thechemtraildiary.weebly.com/uploads/2/3/1/7/23175228/wel-eens-gehoord-van-agenda-21-1.pdf?fbclid=IwAR1xxnNPaiIHnT62Xj7Etm89mpyDkkOTgSqzgsOJYYksZ7cq_YcrvGCWELY Ondanks deze agenda weigeren sommige landen, staten en steden 5G, maar onze Nederlandse universiteiten gaan er hélemaal voor, voor 5G.”It’s a men’s world”, dat liedje hoorde ik vandaag. En inderdaad….it’s a men’s world met mannen die hun vertand geheel en al verloren zijn en alleen nog maar aan geld en carrière denken.(t.u. Delft en t.u. Groningen)

Pukkelpop en de ‘collaboratievlag’

Zweden vestigt een record … in het aantal kinderen dat wordt beroofd