in ,

Agenda 2030: Dit zijn onze ministers en volksvertegenwoordigers die nevenfuncties voor het WEF hebben

dubbele agenda

Hugo de Jonge: Hoe krijg je als Big Farma een gezonde bevolking afhankelijk aan een halfjaarlijks terugkerend vaccin, waar ook nog een messenger (code) RNA aan toegevoegd is, zonder dat er ook maar 1 veiligheidsrapport (zie deze video van de WHO jan 2020) op vaccins zit?

Door te zorgen dat de minister van Volksgezondheid voor jouw organisatie werkt. Zijn broer Marien heeft nauwe betrekkingen met AstraZenica.

Hugo bespeeld ons voortdurende met bangmakerij over besmettingscijfers en polariseert door de samenleving voortdurend in doelgroepen op te splitsen: Jongeren, ouderen, kwetsbaren, ongevaccineerden.


Ferd Grapperhaus: Door inzet van meer politie controle, BOA’s en beveiliging op straat, wat een dreigender gevoel geeft. Ook tijdens evenementen die ‘gezellig en leuk’ moeten zijn zoals kermissen, festivals en (kinder) feesten.

Inzet ME en Romeo’s bij corona demonstraties door deze doelbewust te escaleren (creëren van een probleem).

In Australië mag de politie ondertussen op demonstraten tegen het coronabeleid schieten met rubber kogels.


Femke Halsema: Heeft volledig meegewerkt aan polarisatie door schuldigen aan te wijzen en escalatie corona demonstraties Museumplein en inzet ME.


Wopke Hoekstra


Carola SchoutenWegspelen van de boeren door invoering hoge klimaateisen


Lilian Ploumen


Voltallige ….

Lees verder bij de bron: LNNmedia

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay

Zeg Corona-Minister De Jonge: graag onderbouwing voor uitspraak dat vaccinatie geen effect op vruchtbaarheid heeft

maxresdefault

Foetus in vaccins gate: Pfizer Senior Director of Worldwide Research Vanessa Gelman zet het op een rennen voor journalist