in

Al dat gevaccineer hielp helemaal niets in Israël: Vierde lockdown staat voor de deur

fail 1560499005 e1587482093347
TheDigitalArtist / Pixabay

In een ware marathon had Israël zijn bevolking ingeënt en werd daarvoor door de -enthousiastelingen bejubeld. Nu blijkt: ondanks de blijft het aantal nieuwe Corona-geïnfecteerden op een hoog niveau.

De Corona-maniakken zouden binnenkort de vierde lockdown aan het land kunnen opleggen. Een soortgelijk Corona-vaccinatietragedie speelt zich ook in Chili af.

In het hele land hebben al 3,8 miljoen mensen hun tweede vaccinatie tegen Corona gekregen. Alleen fataal: het aantal nieuwe besmettingen blijft onveranderd hoog: op dinsdag meldde het gezondheidsdepartement 3662 nieuwe gevallen. Als redenen voor de ondanks de vaccinatie nog steeds hoge aantallen Corona worden de recente versoepelingen en vakanties vermoed.

Volgens het nieuwsblad Blick wordt gevreesd dat de Purim-feestdag eind februari binnenkort gevolgen zal hebben voor nieuwe geïnfecteerden. Daarnaast zijn er zorgen in verband met de parlementsverkiezingen in de komende weken, de Pesach-vakantie en de vastenmaand .

Volgens Israëlische media lijkt het land een vierde lockdown tegemoet …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
veiligheid vaccins 1831196197 scr

Ook Denemarken stopt tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca na ernstige bijwerkingen

4890300941 9181e2a295 b

Opdat we toch van vlees afgedwongen worden: Zeewier gedijt goed tussen de windmolens op de Noordzee