in ,

Alexander Pechtold is een “gekochte politicus”

LTFlyerPechtold1

De man die het Nederlandse volk immer als een soort zalvende dominee toespreekt, is door de mand gevallen als een totaal corrupte politicus.

Pechtold, de man die onvermoeibaar de straat op gaat om de bevolking “ja” te laten stemmen afgelopen woensdag, doet dit allesbehalve uit het oogpunt van het algemeen belang.

Als politicus wordt je geacht het volk te vertegenwoordigen, maar tegenwoordig zijn er maar enkelen, of geen, die dit ook echt doen.

Iemand die zonder enige twijfel in de categorie “gekochte politici” valt, is D66 voorman Alexander Pechtold.

In 2009 mocht hij komen opdragen op de Conferentie waar politici hun opdrachten meekrijgen, de Bilderberg Conferentie. Die van Pechtold was simpel: Overtuig de Nederlandse ervan dat ze zonder de (Nazi) staat Europa hopeloos verloren zouden zijn.

De twee dingen die Pechtold helemaal goed doet, is het luisteren naar zijn opdrachtgevers en met een hele grote boog heen lopen om alles wat met Joris Demmink (voormalig Secretaris generaal van Politie en Justitie die strafrechtelijk wordt vervolgd vanwege verdenking van kindermisbruik) te maken heeft.

Zo schreven wij in een eerder artikel:

Als er één dappere man is in Den Haag, dan is het Alexander Pechtold wel. Onverschrokken vertrekt deze man naar de Bilderberg Conferentie als het nodig is. Met niet aflatende ijver en op zalvende toon probeert hij argeloze burgers te overtuigen dat ze vooral voor de Nazi Europastaat moeten zijn omdat “dit goed voor hen” zou zijn.

Alleen als het op Joris Demmink aankomt laat zijn moed hem even in de steek en staat hij met de mond vol tanden. Merkwaardig.

De afgelopen dagen hoef je maar een aan te zetten of je ziet Pechtold op straat lopen met zijn foldertjes en groene sjaal om de burgers ervan te overtuigen dat ze afgelopen woensdag vooral “ja” moeten gaan stemmen.

Hij doet dit met volle overtuiging, net alsof hij het meent. Niet zo vreemd natuurlijk dat veel smachtende huisvrouwen van middelbare leeftijd zwijmelend toekijken en absoluut woensdag “ja” gaan stemmen.

Onlangs ging Pechtold zelf naar om poolshoogte te nemen betreffende de situatie aldaar. Een goed geïnformeerd mens telt tenslotte voor twee en Pechtold laat graag zien dat hij weet wat hij doet.

Echter, Pechtold kocht geen ticket bij een low budget airline, maar liet zich vervoeren in de privéjet van de Rotterdamse zakenman Frans Lavooij.

Nu zijn er twee dingen die nooit of te nimmer samengaan en dat zijn “algemeen belang” en “zakenman”.

Wanneer dus iemand zegt dat Lavooij Alexander Pechtold in zijn privéjet naar Oekraïne vloog vanwege het algemeen belang, liegt dan per definitie.

De enige reden dat Lavooij dit deed was om Pechtold nog fanatieker campagne te laten voeren bij het ronselen van zoveel mogelijk “ja” stemmen. En Lavooij deed dat echt niet uit het oogpunt “algemeen belang”, maar simpelweg omdat het hem anders veel geld gaat kosten.

Op de volgende foto zie je Pechtold (2e van links) met Lavooij (omcirkeld) op het Maidanplein.
pechtold en lavooij

Frans Lavooij is een belangrijk aandeelhouder van de “Douwe Egberts” van Oekraïne, Galca.

Zo zegt hij zelf:

Ons koffiebelang in Galca, Lviv dateert van begin jaren 90. Galca is de Douwe Egberts van Oekraïne, met koffiefabrieken in Lviv, Oekraine en Liepaja, Letland. Naast de branderijen hebben we ook een aantal koffieshops in het land. Als Nederlander zeg ik er dan bij ‘waar je koffie kunt drinken'.

Mijn naam is Frans Lavooij, ondernemer in Rotterdam, aandeelhouder/partner in een aantal ‘commodity' bedrijven wereldwijd, waaronder Galca. Tevens ben ik voorzitter van de Nederlands-Oekraiense Business Council (NOCH).

Wat niet door D66 wordt verteld en ook niet door Lavooij, is dat Galca in zwaar weer verkeert vanwege de Russische sancties. Galca en Lavooij hebben het Associatieverdrag met Oekraïne hard nodig om de verloren export naar Rusland te kunnen compenseren.
pechtold en lavooij 1

D66 wringt zich nu in allerlei bochten om het gedrag van hun voorman goed te praten, maar daarvoor het is te laat.

Met bovenstaande in het achterhoofd kijk je heel anders aan tegen alweer een filmpje waar Pechtold burgers aan het overtuigen is om “ja” te stemmen.

Wat corruptie betreft zouden Oekraïne en overigens aardig bij elkaar passen.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14159335378 30ea279500 NWO tax

Het besluit van Bilderberg Conferentie 2013 is iedereen alweer vergeten: Panama Papers en de nieuwe wereldbelasting

nigel farage on eu break up and

Nigel Farage on EU break up and World Government