in

Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten

De gemeente Amsterdam heeft ‘vanwege corona’ als eerste stad in Nederland speciale sensoren ingezet om de drukte van mensen op bepaalde plekken te meten.

Sensoren hangen sinds eind april bij vijf ingangen van het Vondelpark en op de Albert Cuypmarkt.

Op de Wallen en bij het centraal station hangen telcamera’s en op de Nieuwmarkt een 3d-sensor. Als het nodig is, grijpt Amsterdam in om mensen op 1,5 meter van elkaar te houden.

Vrijdag is de gemeente begonnen met een proef met meetsensoren in Zuidoost. Dit apparaat meet hoeveel mensen er langs komen en laat de afstand tussen mensen zien. De sensoren hangen in winkelcentra Amsterdamse Poort en Ganzenpoort.

Amsterdam wil naar eigen zeggen inzicht krijgen in de drukte – de aantallen passanten per sensorlocatie en het totaal aantal aanwezige personen – en de afstand tussen mensen (social distancing).

Politie

De proef duurt in ieder geval tot het einde van het jaar. Het doel van eventuele vervolgacties is het bevorderen van ‘een veilige, bereikbare en comfortabele openbare ruimte’, zegt de gemeente. Er zijn plannen om de gegevens op termijn te delen met ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL NWO regering compleet de weg kwijt !!!!
6 maanden geleden

Het is de hoogste tijd dat de NL regering stopt met deze idiotie.
We weten dat de Nederlandse regering onder invloed is van de satanische Nieuwe Wereld Orde die stapsgewijze steeds meer controle probeert te krijgen over de wereldbevolking.
Burgers zijn niet achterlijk. Deze criminele NWO beweging opgezet door de banken die streeft naar wereldwijde macht over de burgers heeft totaal geen steun van de bevolking.

Inmiddels blijkt uit vergelijking van de cijfers van de verschillende landen dat sinds de uitbraak van CV-19 dat de behandeling in Zweden – namelijk niets doen – verreweg de beste resultaten oplevert.

Het aantal doden als gevolg van CV-19 is nog steeds dalende en zal veel minder zijn dan 100 per jaar …..
En dat praten we over ouderen en mensen met onderliggend lijden.
Na de eerste maanden is nu overduidelijk dat CV-19 niet dodelijk is en goed te genezen met hogere inname van vitamine C en nog effectiever met HCQ + Zn.
Een vaccin heeft het grote bezwaar dat stoffen in de bloedbaan komen waar mogelijk misbruik van wordt gemaakt en moet ook bewust worden ontraden,

Miondkapjes hebben alleen negatieve bijwerkingen.

Het wordt tijd dat de regering onmiddellijk stopt met dit verraad van de burgers en gaat doen wat zij altijd al had moeten doen en dat is onmiddellijk stoppen met onnodige maatregelen. De schade die is aangericht door de manier waarop NL met CV-19 om gegaan is loopt in de vele miljarden.

Vangils
6 maanden geleden

Weg met die rotdingen

De Verenigde Naties, hoe de Deep State de controle over de wereld nam

Economie smelt sneller dan een ijsje in 40 graden hitte