in ,

Economie smelt sneller dan een ijsje in 40 graden hitte

PublicDomainPictures / Pixabay

Het heeft even geduurd voordat her en der begint in te zinken dat we de grootste economische krimp ooit meemaken.

Dit is geen gevolg van een “toevallig virus” dat langskwam, maar van een zorgvuldig geplande gebeurtenis en wij staan nu pas aan het begin.

In het Engels hebben ze een mooie uitdrukking: “paper over the cracks”. De letterlijke betekenis is als je scheuren in je muur hebt en je plakt er wat behang overheen, de scheuren weg zijn (lijken).

Dat is wat er tot nu toe een beetje is gebeurd met onze economie. De Minister van Financiën schept op dat wij zulke diepe zakken hebben en met geld uit Den Haag en veel kunst- en vliegwerk worden veel bedrijven voor nu economisch in de lucht gehouden.

Nederland beschikt over hele diepe zakken, zegt minister Wopke Hoekstra (CDA, Financiën). Het land kan 90 miljard bij lenen zonder dat het in problemen komt met de Europese begrotingsregels. Het kabinet gooit in de rampzalige coronacrisis financieel alle remmen los.

Dat is dan dat, het geld is inmiddels overal gebruikt en wat nu?

Aangezien het kabinet misschien wel diepe, maar geen oneindige zakken heeft, wordt het nu plots een heel ander verhaal.

Nu ineens begint een en ander echt voelbaar te worden en zie je berichten zoals de volgende:

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met 8,5 procent gekrompen. Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft niet eerder zo’n extreme krimp van de economie gemeten.

En: Coronacrisis kost 320.000 banen.

Tegelijkertijd wordt overal de propaganda opgevoerd om toch maar vooral die tweede coronagolf zo snel mogelijk van de grond te krijgen, dus wat betekent dit alles voor het volk?

We weten via de Rothschild dat er een tweede golf zal komen en een derde golf en zelfs een vierde golf. De overheid kan op termijn niet langer zelf de gaten dichten in de begroting zoals we eerder aangaven en zal naar Brussel kijken voor extra steun. Brussel kan zelf ook niets, maar Christine Lagare aan de knoppen van de Rothschild geldpersen bij de ECB kan des te meer “om het volk te redden”.

Al met al betekent dit dat we aan de vooravond staan van de grote geplande ineenstorting die nodig is om de nieuwe wereldregering als een feniks te laten herrijzen uit de as. Ordo ab Chao volgens de vrijmetselaars. Eerst de grote al dan niet rokende puinhopen en dan de gewenste nieuwe wereld orde.

Ironische van dit alles is: Hoe beter de mensen meewerken met de coronamaatregelen des te eerder is die nieuwe wereldorde een feit. Hoe meer gehoorzame burgers, des te sneller komt de tirannie.

We hebben al eerder geschreven over de symbolische waarde van de maskers. Hoe ze onderdeel vormen van een occult ritueel. Dat ze nu al zover onderweg zijn met hun plannen en het gevoel hebben dat er niets meer mis kan gaan, blijkt wel uit de verklaring van de Nederlandse overheid die stelt dat maskers geen enkele medische waarde hebben, behalve als hulpmiddel om het gedrag van mensen te veranderen.

En sociale druk is zeker iets wat ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
6 maanden geleden

Je kunt sommige mensen eindeloos voor de gek houden en je kunt de hele wereld een tijdje voor de gek houden. Maar je kunt niet de hele wereld de hele tijd voor de gek houden.
De Nieuwe Wereld Orde heeft heel subtiel de gehele organisatie aan de top ondermijnd gedurende decennia en denkt dat zij nu kunnen doorprikken. Maar nu worden de burgers massaal wakker.

Hoog tijd dat het hele monetaire systeem volledig wordt herzien.
Daarin is geen plaats meer voor banken die rijk worden door te parasiteren op de samenleving, wat zij altijd schaamteloos hebben gedaan. Khazarische joden.
De tijd dat de Nieuwe Wereld Orde moet worden gestopt is nu.

De NL overheid zegt niets maar in haar beleid herken je de tactiek van de NIeuwe Wereld Orde. Vandaar het vreemde beleid van Rutte CS de afgelopen jaren. De regering voert bewust een zeer schadelijk beleid waardoor NL cultureel en financieel zeer ernstig geschaad wordt met de bedoeling om NL naar een failliet te helpen. Overigens spelen soortgelijke zaken in andere landen in de EU. Eens de EU failliet is zullen de banken ongetwijfeld te hulp schieten met hun een fascistische systeem, maar dat uiteraard op haar voorwaarden wat inhoudt de wereldbevolking in slavernij werkend in een transhumane maatschappij voor banken die nooit iets hebben gepresteerd anders dan geld gratis printen (principe fractionele reserve) en mensen die zich niet kunnen ontwikkelen tot wat zij in werkelijkheid zijn.

Dit mag nooit gebeuren. Wordt wakker mensen: praat er over met familie en vrienden.
De banken hebben ons lang genoeg bestolen, voorgelogen en vermoord. Het moet stoppen zodat de mensheid zich verder kan ontwikkelen.

Amsterdam hangt sensoren op die afstand tussen mensen meten

Nieuw Zeeland sluit als eerste Westerse land testweigeraars permanent in quarantaine op