in , ,

Andere mening dan de EU? Stemrecht kwijt! Editie: Hongarije

1 eu bed

De Totalitair, wel zo gemakkelijk: Past jouw geluid niet bij de EU? Dan geen inspraak bij de EU. Heel eenvoudig. Na Polen is het nu de beurt aan… !

Het Europees Parlement heeft voor het starten van een artikel 7-procedure tegen Hongarije gestemd. Het parlement besloot tot de stemming over te gaan vanwege een rapport van Europarlementariër Judith Sargentini van .

Wat is het toch geweldig dat onze Judith van het Nederlandse GroenLinks zich inzet om de EU weer wat minder democratisch te maken! Men verkoopt het starten van Artikel 7, het wegnemen van het stemrecht van een lidstaat, als opkomen voor de bevolking van die lidstaat. Na bijvoorbeeld Polen nu dus Hongarije.

Het wegnemen van inspraak van democratisch gekozen regeringen bevordert volgens de EU dus de in de EU. Juist, probeer die redenatie maar eens te doorgronden.

Wil je geen migranten? Dan ben je je stemrecht kwijt!

Hongarije raakt haar inspraak in het EU grootbedrijf kwijt omdat ze tegen het door de EU verplichte opnemen van moslim-migranten zijn. Gegeven de woelige van Hongarije houdt het graag zelf inspraak op de samenstelling van de bevolking. Hongarije heeft al honderden jaren ervaring met hoe lastig de integratie en democratisch bestuur is van diverse uiteenlopende bevolkingsgroepen in één land. Het advies van Hongarije lijkt dus wijs advies voor elke Europese lidstaat, gegeven de huidige situatie. Maar nee dus.

Het weigeren van de door de EU opgedrongen moslims, dat is uiteraard tegen de wens van het EU grootbedrijf. Dus zet de EU zich nu in om de inspraak van Hongarije weg te nemen en alsnog destabilisatie met moslim-migranten op te dringen in ( en) Hongarije. Mede mogelijk gemaakt, uiteraard, door de Nederlandse europarlementariër Judith Sargentini.

De EU is er niet voor de bevolking.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ziekenhuizen DNA databank voor justitie

Nederlandse DNA-databank wordt verder uitgebreid

a4f55a5ae4c951a074b6189d 640 portemonnee1

Goh, je verwacht het niet: Koopkracht bij helft van Nederlanders vorig jaar gedaald