in

Artsen: “Wij hebben een eed afgelegd en moeten waarschuwen, Corona is een zwendel”

maxresdefault 1

In deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de desinformatie over COVID19.

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000.

Andere artsen die zich hebben verzameld: Walter Weber, Arzt –Heiko Schöning, Arzt –Olav Müller-Liebenau, Arzt –Marc Fiddike, Arzt –Axel Arlt, Arzt –

Lees verder bij de bron: CSTV

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
30393496593 199df82fca b slavernij

Slavernij: vooral bedreven door zwarten en moslims, afgeschaft door blanken

ESvzshGXsAAcc9N

De gesubsidieerde houtstook wankelt, nu het gasverbod stoppen