in

Artsen: “Wij hebben een eed afgelegd en moeten waarschuwen, Corona is een zwendel”

In deze video ziet u Dr. Heiko Schöning die de bevolking van Duitsland, en wereldwijd, wil waarschuwen voor de over COVID19.

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden. Doe het snel voordat zelfs het internet zich tegen ons gaat keren.”

Dr. Schöning is onderdeel van een groep artsen uit Hamburg die gezamenlijk een website hebben opgericht en een krant met een oplage van ruim 300.000.

Andere artsen die zich hebben verzameld: Walter Weber, Arzt –Heiko Schöning, Arzt –Olav Müller-Liebenau, Arzt –Marc Fiddike, Arzt –Axel Arlt, Arzt –

Lees verder bij de bron: CSTV

https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop Rutte CS !!!
1 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat regerings leden aftreden omdat zij niet geassocieerd willen worden met dit rampen kabinet Rutte …

Shadow1100
1 jaar geleden

Dit is de ultieme natte droom voor Robot Jettes D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
Ik geef het u op een briefje:
de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

Slavernij: vooral bedreven door zwarten en moslims, afgeschaft door blanken

De gesubsidieerde houtstook wankelt, nu het gasverbod stoppen