in

Atmosferische CO2-niveaus stijgen sterk ondanks wereldwijde economische stopzetting – Menselijke activiteit + stijgende CO2-correlatie komt in gedrang

De CO2-concentratie in de atmosfeer bereikte in mei 417,2 deeltjes per miljoen, 2,4 ppm hoger dan de piek van 414,8 ppm in 2019, volgens metingen van Mauna Loa-observatorium op Hawaï.

Met andere woorden, er is niets dat we kunnen doen om de stijgende CO2-niveaus te stoppen, we zijn allemaal gedoemd – ik bedoel, welke andere afhaalmaaltijden kan er zijn?

We hebben allemaal net deelgenomen aan wat feitelijk het grootste wetenschappelijke experiment in de geschiedenis is: de sluiting van de wereldeconomie . We hebben die gruwelijke vliegtuigen aan de grond gehouden, ze hebben smerige fabrieken gesloten;  sloten al onze benzineslurpende voertuigen op in de garage.

We hebben precies gedaan waar de alarmisten om hebben geroepen, we hebben het een kwartier gedaan! WIJ ZETTEN INDUSTRIE EN ONZE MODERNE LEVENSSTIJL OP PAUZE en verlaagden daarbij onze dagelijkse uitstoot van kooldioxide. En voor wat…? Wat was de impact …? Volgens het officiële CO2-meetstation ter wereld – gelegen bovenop de Hawaïaanse Mauna Loa-vulkaan (geen commentaar) – droeg de CO2-uitstoot in de maand mei op tot 417,2 deeltjes per miljoen in mei, 2,4 ppm hoger dan de piek van 414,8 ppm in 2019.

“Mensen zullen misschien verbaasd zijn te horen dat de reactie op de uitbraak van het niet meer heeft gedaan om de CO2-niveaus te beïnvloeden”, zegt Ralph Keeling, professor aan de  Scripps Institution of Oceanography .

Maar zoals Keeling zijn onderzoekers duidelijk aangeven: “de stijging van de CO2-niveaus werd waarschijnlijk vertraagd door de economische vertraging van COVID-19, maar niet in die mate dat deze gemakkelijk te onderscheiden is van natuurlijke variabiliteit.”

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderling 1,5 meter afstand per 1 juli verankerd in speciale coronawet, anders een boete

Fact checkers zijn het nieuwe censuur