Meer wetenschappers denken nu dat geo-engineering(chemtrails) wellicht essentieel is

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. CO2 is een hoax schreef:

    Ik geloof helemaal niets van het hele CO2 verhaal omdat er vrijwel geen CO2 in de lucht zit (0.035 %) en omdat planten nodig hebben voor hun bestaan en voor hun groei. Als het CO2 percentage wat zou toenemen door het gebruik van fossiele brandstoffen dan zullen planten door versnelde groei die toename van CO2 in de lucht tegengaan. De enge manier waarop diverse wetenschappers tegen het klimaat aankijken en hun wil om te gaan knoeien met het weer vind ik zorgelijk. De gemeten temperaturen van de afgelopen jaren laten ook helemaal niets zien. Ik maak me meer zorgen over de wetenschappers (en de mensen die daar achter zitten zoals Illuminati) die meer schade dan goed doen dan dat ik zorgen heb over het weer.

Heb jij er iets over te zeggen?