in , ,

BAM! Gewoon omdat het kan: Zorgpremie in 2015 met 200 euro omhoog ook stijging eigen risico naar 400 euro

Dit jaar zijn de premies van de zorgverzekering fors gedaald met gemiddeld 100 euro over 2014. Maar zoals al min of meer bekend was zou in 2015 de zorgpremie weer omhoog gaan. Waarbij in eerste instantie nog werd gezegd dat het om een bedrag van 50 euro zou gaan, blijkt uit een nieuw rapport dat de premie mogelijk met zelfs 200 euro gaat stijgen volgend jaar.  Tevens zou het eigen risico worden opgehoogd naar 400 euro (in plaats van 360 euro dit jaar).

Wil je weten waarom deze stijging wordt doorgevoerd? Bekijk dan het nieuwe artikel (gepubliceerd op 30 januari).

200 euro meer zorgpremie

De premiestijging van 200 euro zou betekenen dat je voor de zorgverzekering gemiddeld 16,50 euro per maand meer gaat betalen dan je dit jaar betaalt. Dat is een forse stijging, zeker gezien de recente maandelijkse verlaging van gemiddeld 8 a 9 euro. Daarbij zou bovenop komen dat het minimale eigen risico – die wettelijk verplicht is – gaat stijgen naar 400 euro. Dit jaar is het eigen risico ook al gestegen met tien euro, maar in 2015 zou hier nog 40 euro bovenop komen, als de gegevens van het rapport kloppen.

AWBZ

De onvermijdelijke stijging van de zorgkosten – die dus ook deels naar de consument wordt doorberekend – is deels te wijten aan inperking van langdurige zorg. Die wordt nu nog gedekt door de Algemene Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), maar zal – als het aan het kabinet ligt – worden overgeheveld naar de basisverzekering. De AWBZ zou alleen blijven bestaan voor zorginstellingen, waarbij de toegang wel zal worden beperkt. Lees een meer uitgebreid artikel over de AWBZ en de veranderingen per 2015 in dit artikel, wat dinsdag is gepubliceerd. Lees verder via ZorgWijzer.nl.

Via @DennisdeWit  : dit was eigenlijk al in Januari “bekend” gemaakt door de minister

Paniek in : de premie voor de ziektekosten explodeert volgend jaar. Vakbeweging en werkgevers hebben berekend dat de premie voor de verplichte verzekering tegen ziektekosten volgend jaar met 20 procent ofwel 200 euro per jaar stijgt naar gemiddeld 1.321 euro. zijn wat voorzichtiger en houden het voorlopig op ruim 100 euro extra per jaar. hier bij VK.nl

 

 

Photo by ernohannink


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
b.bos
6 jaren geleden

Uitkeringen worden gekort terwijl dat bedrag wat gekort word al je leefgeld is voor die maand en dan ook nog eens meer betalen.
Er lopen spijtig velen bij huis en gedwongen bij de voedsel en kleding banken, de banen die er nog zijn worden vergeven aan andere eu landen die hier dan kunnen werken en alle extra’s krijgen kortingen op zorgpremi ect.Den haag wil dus graag terug naar 1945 waar armen weer bloembollen moeten eten.
Ik dacht dat ze de dictatuur hadden afgeschaft en de dictator was overleden, dan zouden we de geschiedenis boeken moeten herschrijven.

frankcornelisse@hotmail.com
6 jaren geleden

woorden woorden woorden wanneer worden we wakker hier in dit land wanneer komen we nou in opstand

dora
Antwoord aan  frankcornelisse@hotmail.com
6 jaren geleden

dat is niet meer normaal , frankcornelisse je heb helemaal gelijk, iedereen moet nu in opstand komen , ALLEMAAL NAAR DEN HAAG TOE
Dat kan toch GEEN mens meer betalen en zeker onze oudjes kan het niet meer betalen. Verdien je een maand geld en dat moet je al uitgeven aan die klote zorgverzekering en aan die belasting, je houd verdomme niets meer over.
Er zijn al zoveel Nederlanders die niet meer naar de huis Dokter gaan of naar de Tandarts toe omdat ze niet kunnen betalen.
Wij als Nederlander kunnen kapot gaan

Stef
Antwoord aan  frankcornelisse@hotmail.com
6 jaren geleden

helemaal mee eens ..MENSEN wakker worden de emmer is vol

Dirka
6 jaren geleden

Hier klagen heeft geen zin, dat helpt niet. Ja zoals al eerder vermeld werd wij kunnen betalen en asielzoekers krijgen als het aan de PVDA ligt alles gratis want dat zijn arme mensen zoals die vrouw het melde

Niettie65
6 jaren geleden

Als iedereen nou gewoon dat nou niet meer betaalt ,en dat ook echt doen ,dan maak je pas herrie in Den Haag !! Want genoeg is genoeg!!!! en wat zijn wij nou van makke domme schapen die overal over klagen ( ik ook ) maar niets doen en alles netjes alles betalen,inzoverre je nog kunt
!! Nu wordt het tijd dat WIJ allemaal eens voor onszelf opkomen !!

Antwoord aan  Niettie65
6 jaren geleden

als je niet meer betaalt leggen ze loonbeslag of houden je toeslag in van de belastring dienst dus niet betalen heeft geen nut kost je uiteindelijk nog veel meer en hun zitten daar niet mee , nee lekker d66 gaan stemmen en de pvda en vvd d66 aan de macht meer geld voor scholen en kennis de arme werken ook degene die niet kunnen zorg en toeslagen afschaffen hoop mensen huren al particulier hup de straat op weg beschaafd land keer n paar op de hersens slaan zodat ze wakker worden meschien helpt dat

R3M
Antwoord aan  Niettie65
6 jaren geleden

Precies!!! Helemaal niks meer betalen!!! Als heel nl dat 1 maandje doet dan hebben ze wat…

paul
Antwoord aan  Niettie65
6 jaren geleden

Ik doe mee betaal gewoon niet

6 jaren geleden

Kabinet Rutten heeft veel doodde op hun geweten mensen die er niet meer uit komen door geld problemen door alle verhogingen plegen er veel zelf moord. Kabinet Rutten is erger dan Sadam Hoesein en erger dan de man uit Duitsland die daar in 40 /45 bezig was ik hoop toch dat hij en zijn kornuiten eens een keer uit de lucht vallen als ze met zijn alle gaan vliegen dan komt er als de goede hier aan het bestuur komen weer rust

san
Antwoord aan  Thijs Dupuis
6 jaren geleden

daar heb je 100% gelijk in !!

erik
Antwoord aan  san
6 jaren geleden

helemaal mee eens. onze minister president helpt nederland naar de kloten dat heeft hij al een groot gedeelte gedaan. haal nog meer buitenlanders hier naar toe dat kan en mag allemaal maar een hennep kwekerij mag niet nee je mag niet wat bij verdienen ohh nee er word ilegaal stroom afgetapt dit mag niet en wat doen ze zelf het kabinet rutten ze stelen en bedriegen alles bij elkaar. mensen sla de handen bij elkaar wij moeten met elkaar naar die criminelen in den haag.ik wil graag mee maar eerst als we dit doen moeten we een goede leider hebben die koppie koppie is en ons leid naar den haag.

Antwoord aan  erik
6 jaren geleden

Deze regering kan het geen bast schelen, hoe mensen moeten rond komen van een uitkering zoals AOW en ander uitkeringen.
Meerdere keren op het Malieveld geweest voor een demonstratie tegen het beleid van deze Asociale regering, maar tot nu heeft nog niets geholpen.
Deze regering denkt alleen aan zich zelf,
Ik denk dat wij op een andere manier deze regering moet aan pakken, want deze regering luistert van geen enkele kant. Wij zijn het volk net als de slogan in de DDR jaren geleden.
En zo snel van deze regering af moeten, en een meer sociale regering moeten krijgen zonder VVD,D66 en partijen van het zelfde uitgangspunten.

carla
6 jaren geleden

Dit is toch niet normaal een normaal iemand die werkt kan dat toch niet opbrengen,kan ik nog een baan bij gaan zoeken,en de buitenlanders krijgen het gratis, onder der kont schoppen zal je ze laat ze maar blijven waar ze vandaan komen.

Hans
6 jaren geleden

JDReport kan ons ongetwijfeld een financiële bijdrage leveren uit de inkomsten van sneaky en strategisch geplaarste adsense in het bovenstaande bericht.

motormuis
6 jaren geleden

ik zeg : Geert Wilders for president !!!!!!

Judith78
6 jaren geleden

Nederlanders slapen in Frankrijk en Italië waren ze massaal de straat op gegaan wat doen wij wij accepteren alles maar ook alles…DIT LIKE WIJ TOCH NIET MEER…..

BW
6 jaren geleden

En dan te bedenken dat allochtonen een veel goedkopere regeling krijgen aangeboden, die betalen nog geen 80 euro per maand aan de zorgverzekering.
Met andere woorden betalen wij allemaal fors mee aan de zorg voor allochtonen.
Dat is pas integreren in eigen land en aanpassen aan de andere cultuur.

nnss
Antwoord aan  BW
6 jaren geleden

Wat een bullshit reactie. Moet dan serieus elke gelegenheid aangepakt worden om allochtonen te bashen?? Kun jij mij laten zien waar de regeling is opgenomen??
Ik ben namelijk allochtoon, volgens cbs, en betaal de normale zorgverzekeringspremie.

w boogaarts
6 jaren geleden

. computer is heilig, ze komen er niet achter vandaan , laat staan van die luie bank, ze denken gewoon het komt allemaal wel goed, zo denkt de nederlander erover, ben zelf chronisch ziek heb Copd heb eerlijk gezegd niet zo heel lang meer te leven, maar ik denk erover om er eerder uit te stappen, je krijgt gewoon een hondenleven , met al die verhogingen hebben we dadelijk ook niet meer fatsoenlijk te eten, want dat geld is er dan gewoon weg niet je moet nu al behoorlijk snijden in je eten, iets wat niet ten goede komt voor de gezondheid

H Knip
6 jaren geleden

ik ben ook een persoon die veel medicatie gebruik maar als het zo door gaat dan laat ik alles staan wand het is voor mij haast niet meer op te brengen ik heb ook maar een wao uitkering waar moet ik het vandaan halen wand wij krijgen er geen geld bij maar alles word wel duurder dit gaat te kosten van ons gezondheid

6 jaren geleden

je word hier uit gekleed tot op het bot door die dievenbende we moeten echt met zn allen protesteren op het binnenhof maar wel als die hele bende daar aanwezig is zo kan het niet langer

6 jaren geleden

Het is gewoon niet meer te betalen, straks gewoon als dakloze op straat leven. Want je kunt onder het minimum niet meer leven. het is gewoon leven of dood gaan.
Alweer een paar mensen die geen AOW of uitkering meer nodig hebben.

BRUNO ASSEN
6 jaren geleden

als zij eerst de markt werking eens opdoeken, en al die managers de deur uit schoppen, die opvreters , vroeger hadden wij een directeur en een onder directeur en een procuratie houder ,en daar was de kous mee af en een voorman mee werker , toen konden wij nog iets sparen, nu niet meer ,dat verdampt als je niet op let, en je moet al die commissarissen eens een dood schop geven, die vreten alles op en rekenen alleen naar hun eigen toe , en vergeten een ding ,dat al dat geld door de kleine hart werkende man vrouw bij een is gebracht , wat scheelt hun dat ,maar men zegt dat de slavernij is afgeschaft maar hij is er vele jaren weer terug, iedereen mag verdienen maar het moet wel redelijk blijven en gen tonnen per maand , per jaar verdienen , wie heeft dat allemaal toch verzonnen , de laagste bevolking heeft een C A O en hun praaien gewoon wat in de grabbelton ,en denken niet of dat wel verantwoordelijk is,

John
6 jaren geleden

Dit kan toch niet, kon dit jaar al bijna niet betalen. En mijn vrouw en ik kunnen niet zonder medicijnen. Slaap er nu al slecht van, hoe moet het verder. Maar zolang we niet met zijn allen er tegen In opstand komen gebeurt er niks. Een geloof me die Wilders is geen oplossing.

corrie
6 jaren geleden

dank al die ellende heeft mijn zieknfonds ervoor gezorgd dat ik als bijna 65 plusser schuld heb op mijn toch al kleine uitkering. 12 maanden 20 euro gelijk eraf voor mijn eigen risico….fijn daar ben ik na een jaar weer vanaf!!!!!!!!!!! Dus niet…….want dan is de volgende alweer binnen, en begint het hele verhaal van voren af aan…….dus vanaf nu tot ik er niet meer ben……..heb ik schuld …….nooit gedacht dat ik nog eens zou bezuinigingen op mijn eten……maar dat doe ik wel……tis te gek voor woorden…….wat we ook gaan doen met ons allemaal….ik ben er bij…….WANT EEN DING IS DUIDELIJK…….ER MOET IETS GEBEUREN…….

corrie
6 jaren geleden

foutje van mij….20 euro moet 30 euro zijn……

Aad
6 jaren geleden

Wordt tijd dat die kwakzalvers eens naar Rusland of zoiets gaan.. Stelletje gekken hier..

Bijleveld
6 jaren geleden

Waarom kan ik niet alle nota’s controleren,Die naar de zorgverzekeraar gaat.Ook die van de apotheek.
Er woord nog zo veel, te veel berekend met opzet.Zoals bij de apotheek, nu weer 6 á 8, euro voor voorlichting van medicijnen, ik gebruikt veel medicijnen, maar nooit heb ik een gesprek daar over gehad.
Hoeveel keer is bij mijn zorgverzekering een nota gestuurd.en ga zo maar door. Ik wil mijn nota’s zien voor dat het naar de verzekering gaat.

frits
Antwoord aan  Bijleveld
4 jaren geleden

Inderdaad 7 euro voor de apotheek ongeveer 3 euro voor het pilletje dat ze geven,8 euro voor de dokter p/k als je wel of niet gaat.Ik heb een android tablet 7 inch als je inlogt bij de verzekering en je facturen download kan je zien wie en wat je betaalt,nu 2016.Zelfs degene die je de medicijnen geeft.Maar door Rutte Kutte en de Pikkers van de arbeiders beloofde dat het goedkoper zou worden door “marktwerking” zijn we gewoon genaaid.Als we steeds 1 minister ophangen als ze liegen gaan ze eerlijk worden of hebben we binnen 1 week verkiezingen.

maris
6 jaren geleden

Dit is niet meer te doen hoor ben zins kort werkloos nu kom ik in de ww terecht en niet allen ik maar heel veel Nederlanders hebben dit maar mijn ww is zo weinig dat ik nu al te kort kom met alles dus als het kabinet zo door gaat komen er steeds meer mensen in de schulden wand dit is gewoon niet normaal meer ik ken heel veel mensen in mijn omgeving die nu al niet meer naar de dokter en de tandarts gaan dus wat als deze mensen echt dood ziek worden ????? Of als de tanden er uit rotten?????? Rutten kom is een X in het echte normale leven neem is een X een loontje over van een normaal mens ipv jou loon kijken als jij het nog leuk vind!!!!
En dan niks extra’s kunnen doen of kopen met of voor je kinderen

thomas
Antwoord aan  maris
6 jaren geleden

Je hebt daar helemaal gelijk in….

thomas
Antwoord aan  maris
6 jaren geleden

Stelen van de overheid is strafbaar maar de overheid mag wel van jou stelen….

thomas
6 jaren geleden

Dit is echt niet normaal meer…. Ik kan het niet meer betalen

kim
6 jaren geleden

Zo lang wij niets doen gaan ze door. Wij zijn immers zo tolerant ik bedoel zwarte piet wordt al afgeschaft. En dat laten we toe. Dus ach waarom ik zit al in de schuldsanering

Linda
6 jaren geleden

En medenederlanders…. wat willen we ertegen doen? Wanneer is het de druppel? Of wachten we tot er meer mensen zich zelf van het leven beroven omdat ze dit niet meer kunnen bolwerken? Masaal (123 mensen) in het maliveld protesten? Of een keer echt landelijk op plaatsen wat niet is toegewezen door de regering? Nederland word wakker… ze komen nu aan onze kinderen!

6 jaren geleden

Grappig, zie ik ineens een bekende foto voorbijkomen via Facebook. 🙂

frits
Antwoord aan  Erno Hannink
4 jaren geleden

Ik weet niet maar volgens mij zit je niet op de fb site

Deianira
6 jaren geleden

Iedereen die nu zegt genoeg is genoeg, ga op Prinsjesdag demonstreren zo als velen, als je dat niet kan omdat het een doordeweekse dag is, op zaterdag 27 september gaan we ook weer demonstreren op het Malieveld in Den Haag. Kom allen daar naar toe en laat zien dat je het zat bent om onder een DDR regime te leven waar de politiek alles kan maken en breken en de Nederlander onder de voet wordt gelopen en mensenrechten worden geschonden.

André
6 jaren geleden

De mensen die in de top werken van de zorg daar moeten ze het geld weghalen.
Jullie willen niet weten wat daar verdient word door een gemiddelde manager zo’n
€ 350,000,-.
Daar gaat de verhoging dus ook naar toe…….

Deborah
6 jaren geleden

Agenda 21 Google dat maar eens,daar willen de regeringen naar toe en als wij blijven slapen gaan we als schaapjes naar de slachtbank,Al ons geld gaat regelrecht naar wapens en al dat shit in de wereld !!Tijd om op te staan!!

francis
6 jaren geleden

het is grof schandalig ,alles moet je tegenwoordig al zelf betalen en dan ook nog alles gaan verhogen,laten ze het geld wat ze tekort komen maar bij de regering gaan halen en niet bij de burgers

Justin Sider
6 jaren geleden

Vooral op je stoel blijven zitten en gal spugen op het internet, vervolgens niets anders doen dan VVD stemmen en opnieuw gaan klagen.
Net zoals met HRE worden deze lieden rijk dankzij overheidcontructies met ons geld.

Geertje
6 jaren geleden

Wat is die klootzak van een MARK RUTTE toch een vieze rotschurk en zijn hele KUTKABINET erbij! Het wordt tijd dat Vokert van der Graaf die asociale klerelijers allemaal kapot schiet!!! Dit kabinet pleegt genocide de zieken en ouden van dagen!!! KABINET RUTTE II IS NET ZO VUIL, LAF EN VALS ALS ISIS!!! Maar dit komt niet op de televisie!!

albert
6 jaren geleden

motormuis en Geertje ben het helemaal met jullie eens maar als we weer mogen stemmen dan stemt iedere achtelijke mongool weer op dit kabinet en dus lopen we weer tegen een muur van ellende aan ik stem op de p.v.v en op Geert

Hans, Den Haag
6 jaren geleden

Er zijn nu al bijna 200.000 mensen die hun ziektekostenpremie niet meer kunnen betalen. Worden er straks op zeker 400.000, als het er niet meer zijn. Dan kan er natuurlijk loonbeslag gelegd worden. Maar daar los je niets mee op. Dan blijven er weer andere belangrijke rekeningen liggen, zoals Gas en licht, of de huur. En wat dan? Deze plannen MOGEN NIET DOORGAAN.

L. Stakinunas
6 jaren geleden

Als je weet waarvoor je betaalt dan is het misschien tijd om te beseffen dat we niet voor alles meer een vergoeding willen krijgen. De zorg is overdreven en uit zijn jasje gegroeid. Belachelijk dat er in mijn basis verzekering dekking is voor van alles en nog wat. De laatste keer dat ik naar een tandarts of dokter ben geweest is vorig millenium. Ik zeg : afschaffen die verplichte verzekering.

petra van den bor
6 jaren geleden

wie gaat er mee naar Den Haag vooral de minderbedeelden mensen die in de wao zitten mensen die door een ziekte niet meer kunnen werken maar het wel graag willen
Mensen die in de ww zitten
Mensen die graag willen werken maar niet aan de bak komen
Kom op mensen met zijn allen naar Den haag en niet zeggen en niet doen daar hebben we geen donder aan we moeten nu ook echt eens in opstand komen met zijn allen

Nachi
6 jaren geleden

Wordt tijd om eens hardhandig te gaan demonstreren. Niet meer op fluitjes blazen en om 17:00 naar huis omdat de stampot klaar staat (zoals nu gebeurd), daar trekken ze zich niets van aan.
Tijd voor actie

Marianne van der Kooi
6 jaren geleden

Gelukkig hebben we dit systeem, denk maar eens na hoe hoog de ziektekosten zijn en je dan het volledige bedrag zelf zou moeten betalen.

Julia
Antwoord aan  Marianne van der Kooi
6 jaren geleden

Eindelijk iemand hier die een goed antwoord geeft! Stel je eens voor, de kosten die nu allemaal vergoed worden door de verzekering en die je anders zelf moet betalen! Huisartskosten die dan opeens worden doorberekend terwijl dat nu door de verzekering wordt betaald! Of een operatie van minimaal €1000,-

Ik sta voor de volle 100% achter dit systeem en achter onze regering. Berichten zoals die van Geertje slaan echt nergens op! Wil je echt een man, die het beste met de Nederlanders voor heeft van het leven beroven?!

Stel je eens voor dat je een ziekte hebt/krijgt die niet zomaar met een aspirine over gaat. Dan kost je de verzekering zo’n €80.000 euro per JAAR. Ik betaal liever €200,- euro per jaar meer voor mijn verzekering dan meer dan €80.000,- omdat ik het niet eens ben met deze goede man en dit systeem!

cher
6 jaren geleden

Iedereen stemde toch zo graag op pvda en vvd nou dit is jullie straf ik ga gelukkig volgend jaar nl uit vieze kut land bah zijn dikke zuignappen pakken wat ze pakken kunnen logisch dat iedereen wiet gaat kweken enzo ze vragen om criminaliteit maar zoals ik al zei niet meer mijn zorg succes

annie conraads
6 jaren geleden

die moeten eens t vuur aan de schenen krijgen zo als wij daarom zoveel menssen naar de voedselbank ze trekken zich n zodemieter er van aan vuilakke anders kan ik t niet zeggen

Anis Sweeters
6 jaren geleden

STOPPEN MET BETALEN-WEG MET KABINET…ik krijg zo’n hekel aan dit regeringsbeleid, ik word er kotsmisselijk van. Wat mijn meeste voorgangers schrijven, gewoon massaal stoppen met te betalen, allemaal in optocht naar het Binnenhof, laat Rutte maar denken dat hij is baas is, hij komt er wel achter…Er staan meer mensen te dansen om zijn aftreden, dan hij ooit zelf zal beseffen. Trouwens dit hele kabinet heeft zijn tijd gehad, aan de ne kant krijg je voorzichtige cijfers over de groei van deze economie en aan de nadere kant snijden ze je strot door, als het rechts maar goed gaat, nietwaar mijnheer Rutte?

truus
6 jaren geleden

nou stoppen met betalen dan komt de belasting om de hoek kijken of er word beslag op je loon gelegd er word gezegd jullie stemmen zelf op de pva en vvd nou stem op de socialistise partei die is er voor de mensen ik stem nooit vvd pva ik stem sp ja klagen en demonstreren kan maar ze doen toch wat ze willen ik weet dat er mensen zijn die zich amper kunnen redden en naar de voedsel bank moeten dat de kids geen verjaardag kan vieren erg genoeg maar mensen stem eens op een partei die wel voor de mens er is blijven ze op de vvd en pva stemmen daqn moeten ze niet klagen we zulklen zien wat er komt het staat nog niet vast ze moeten het er eerst nog maar eens erdoor krijgen ik moet die rutten niet en smsom ook niet en de rest wat toen het lente akkoord hebben doorgedrukt doen nu of ze nergens vanaf weten ja we gaan weer naar de jaren 30 honger en bijna niets te eten bedankt rutten ga zo door dan krijgen de mensen geen medicijne meer maar een kist dan hebben ze die alvast meneer rutten

Eggie
6 jaren geleden

ik ben er mee eens dit kabinet moet oprotten zakken vullers zijn het. iedereen moet in opstand komen. de hele kabinet in een rakket stoppen en op zouten de lucht in. op geruimd staat netjes. maar goed dat ik geen terorist ben dan was de regering allang weg. dit kan zo niet langer

heike
6 jaren geleden

Zijn ze helemaal gek geworden Hoe moeten de oudjes dat betalen?

Paatje
6 jaren geleden

IK ZEG, KIES EEN DAG OM MASSAAL NAAR DEN HAAG TE GAAN!! Zo ging het vroeger toch ook?!!

missy marissie
6 jaren geleden

pffff…mijn trots om nederlander te zijn..verdwijnt met de dag!!! Paradijs voor de rijken , vluchtelingen en oostblokkers..de hel voor de armen en eigen volk ..nederlanders dus!!!..geen woorden meer voor hoe erg dit land naar de klote aan het gaan is!!!

mike
6 jaren geleden

Vuile vieze schoften. We worden uitgekleed in onze eigen land. En het geld vliegt met bakken tegelijk weg de grens over! Om misselijk van te worden.:@

opstandeling
6 jaren geleden

Bla bla bla bla en nog eens bla. DOE ER QAT AAAAAANNNN!!!!!

Mohamed
6 jaren geleden

En andere hebben het te druk voor demonstraties voor andere doeleinden!!!
Holland jullie hebben hier voor gekozen!!!
Daarom ben ik nl uit straks omdat ik het spuugzat ben, dat rechts alles gaat beslissen en dat de Nederlanders hen volgen ook.

Adios bekijken jullie het maar!!

Frank
6 jaren geleden

Nu, dit is inderdaad het beleid van Rutte en konsoorten, wie staat er eindelijk eens op om dit beleid te stoppen!!!!

Natascha
6 jaren geleden

Tja kan wel maar dan moeten we ook het salaris van Rutte hebben met ze alle en als meneer nou eens een gezin start weet hij wat het levens onderhoud kost!!
Ik ben nooit ziek gelukkig maar en betaal me scheel en tegen de tijd dat ik ziek wordt is het onbetaalbaar en kan je in de stront zakken nee nl dit gaat niet goed!
Minder geld naar buitenland en mensen van buitenland in nl niet meer dan 2 kids kunnen wij ook al niet meer permitteren!!!

BAM : EU gaat de burgers nog verder uitwringen en wil meer geld voor 2015

Demmink-affaire – SP: Rutte schoffeert de Tweede Kamer