in ,

Ze maken van je cellen een microprocessor

411

Mensen denken altijd dat het niet mogelijk is om via coronavaccinaties straks de bevolking te verbinden met het internet der dingen.

Misschien moet je dan verder lezen, want ze kunnen veel meer dan je denkt en dan weet je ook waarom ze zo lopen te drammen met vaccinaties en 5G.

Er is een interessant artikel verschenen bij journalist Jim Stone waarin deze claimt te weten waar het precies om gaat bij wat wij noemen de Endgame. De Endgame is de ultieme strijd tussen licht en donker, waarbij als het duistere wint, wij als mensheid zullen eindigen als slaven.

Zijn theorie is dat de mensen zullen worden getransformeerd tot levende computers die verbinding kunnen maken met het 5G netwerk en hij legt ook uit hoe dat zou kunnen gebeuren.

We kennen natuurlijk al de verhalen en dromen van Klaus Schwab van de Illuminati die geleidelijk de mens willen uitbreiden met stukken hardware, waardoor deze ook wordt verbonden met het net, maar de theorie van Stone gaat eigenlijk nog een stap verder.

Hij zegt dat een vereiste is dat je als mens beschikt over een antenne om te kunnen zenden of ontvangen.

Die antenne komt in de vorm van het menselijk DNA dat bestaat uit 23 paren van 46 strengen die allemaal keurig in elkaar zijn gestrengeld. Als je deze rechtuit legt, dan zijn ze 1,695 inch in lengte (4,3 centimeter). En die lengte is volgens Jim perfect voor 5G. De daadwerkelijke lengte van de individuele strengen die allemaal om elkaar heen gestrengeld zijn, is rond de 2 meter. Maar daar hebben we volgens Jim niets aan, want het gaat om de strengen die om elkaar heen gestrengeld zijn en die lengte zou dan 4,3 centimeter zijn.

Dus, via het DNA beschikt het menselijk lichaam zelf al over de perfecte antenne. Los daarvan zijn we ongebouwd uit voornamelijk zout water en dat geleidt erg goed.

Maar we missen nog een belangrijk onderdeel, want om mensen te gebruiken als interface heb je ook, met de huidige stand van zaken, een processor nodig. En dat kan toch wel een probleem opleveren, of misschien niet?

Het antwoord is dat dit wel degelijk mogelijk is en dat wetenschappers dat ook al voor elkaar hebben weten te krijgen via een techniek die ze CRSPR noemen.

Moderne biotechnologie gaat steeds over het veranderen van DNA. Heeft een organisme een ongewenste erfelijke eigenschap, dan knip je die ongewenste eigenschap uit het DNA. Wil je juist een eigenschap toevoegen, dan zorg je dat het organisme voortplantingscellen maakt, waaraan het DNA voor die eigenschap is toegevoegd.

En door gebruik van die techniek zijn wetenschappers in Zwitserland erin geslaagd om van de menselijk cel een dual core microprocessor te maken. Jim schrijft dat het mogelijk is om een cel instructies te geven waarmee het zichzelf verandert in een microprocessor.

Het is geen sciencefiction meer, want het is al gedaan.

menselijke cel micro processor

Dus, we hebben een antenne en een microprocessor, maar nog geen software wat daarop kan draaien, toch?

Maar, ook dat is niet waar, want onlangs schreven wij het volgende:

Moderna zegt op haar website dat je hun mRNA systeem moet zien als een operating systeem waarmee medicijnen kunnen worden afgeleverd in je lichaam, een systeem dat ze noemen “The Software of Life”.

Verder zeggen ze dat ze als leidend principe hebben dat als mRNA als medicijn voor één bepaalde ziekte werkt, dit ook zo zou moeten werken voor andere ziektes. Wat opvalt is dat ze mRNA een medicijn noemen en geen vaccinatie en daarover hebben al meerdere artsen wereldwijd de alarmklok geluid. De toelatingskriteria voor vaccins zijn compleet anders dan voor medicijnen en dat is niet in de laatste plaats vanwege een volledig anders werkingsprincipe. Misleiding dus om snellere toelating te kunnen krijgen tot de markt.

Ze noemen hun mRNA techniek dan ook een operating systeem.

Ze zien het als een technologieplatform dat net zo functioneert als een operating systeem op een computer. Het is zo ontworpen dat het een soort plug and play systeem is waar allerlei modules aan gekoppeld kunnen worden.

In het geval van corona is het programma/de app hun medicijn en bevat de unieke mRNA code die ervoor gaat zorgen dat de juiste proteïne (ziekmaker) wordt geproduceerd.

Verder vertellen ze dat ze honderden wertenschappers aan het werk hebben die zich bezighouden met het verder ontwikkelen van het Moderna platform.

moderna operating system, corona vaccin

Wat ze zeggen over bovenstaande is dat het enige dat verandert wanneer er een nieuw medicijn is, de code is waarmee de cellen hun instructies krijgen. Ze noemen die code mRNA medicijnen en door deze manier van werken vergelijken ze de mRNA technologie met een operating systeem.

De conclusie van Jim Stone is dat alle ingrediënten om zijn theorie te ondersteunen aanwezig zijn.

Het mRNA vaccin dat geen vaccin is, werkt via het sleutelen aan je DNA. Via de al bestaande technieken is het mogelijk om je cellen te veranderen in microprocessoren.

De enige vraag die nu open staat is of ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Vaccination Covid   - torstensimon / Pixabay

BEANGSTIGEND! – 7e update over ongewenste reacties op Covid-vaccins vrijgegeven door de Britse regering

vraagteken 1564747971

Altijd leuk: Vragen stellen op het Binnenhof met Huig Plug