in ,

Bezuinigingen: Man (86) verbrand onder douche na blunder stagiaire

Door een kapotte thermostaatkraan liep Rotterdammer Jan van Haaren (86) gisteren tijdens het douchen in verpleeghuis Antonius IJsselmonde tweedegraads brandwonden op. Een stagiaire zou per ongeluk met haar elleboog de knop hebben verdraaid, waardoor kokend heet uit de douche stroomde. Kleindochter Miranda van Haaren is woedend. De familie dient een klacht in.

De kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Van Haaren waren juist zo blij dat de 86-jarige na een beroerte verleden week van het naar het revalidatiecentrum kon verhuizen. Door de beroerte was de oud veteraan verlamd aan één kant en kon hij niet meer spreken. ‘Terwijl hij zo'n levenslustige man was. Op verjaardagen hield hij nog geen vijf minuten zijn mond.'

De familie hoopte dat hij weer snel zou opknappen. Maar in plaats van met zijn revalidatie te starten, werd Van Haaren vandaag opgenomen in het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis in . Grote blaren op zijn rug en arm tonen hoe bij het douchen gisteren kokend heet water over hem heen spoelde.

via AD.nl.

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De topinkomens in de ouderenzorg stijgen met ruim 19 procent

Ontzetting over gewelddadig optreden politie Rotterdam