in

Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

In de bijsluiters en zorginstructies van het Pfizer/BioNTech ‘nano’ mRNA vaccin, dat vanaf volgende week aan de Britse bevolking wordt toegediend, wordt expliciet gewaarschuwd het vaccin niet aan kinderen onder de 16 jaar en zwangere vrouwen te geven: ‘Alvorens vaccineren moet zwangerschap worden uitgesloten.’

Mensen met een verzwakte afweer – die niet hebben deelgenomen aan de klinische testfasen- en mensen die regelmatig medicijnen slikken krijgen het ‘advies’ om eerst contact op te nemen met een arts.

Vrouwen die het vaccin laten injecteren, moeten ervoor zorgen de eerste 2 maanden na de tweede dosis, die 21 dagen na de eerste moet worden gehaald, niet zwanger te worden.

Wellicht zegt u: zo abnormaal zijn deze waarschuwingen toch niet? Die staan ook in de meeste bijsluiters van gewone medicijnen. Inderdaad, dat klopt.

Dat zijn echter middelen die bedoeld zijn voor mensen die aan een ziekte of aandoening lijden, en niet voor gezonde mensen, die nu wel allemaal een Covid vaccin zouden moeten krijgen.

Het Joint Committee on Vaccination and Immunization heeft zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden geadviseerd om het vaccin überhaupt niet te nemen. Dat betekent dat het vaccin voor deze groepen simpelweg niet veilig geacht wordt.

‘Geen interactie studies met andere medicinale producten’

Zorgverleners krijgen in deze instructies de speciale waarschuwing dat er medici en apparatuur klaar moeten worden gehouden ‘in geval van een zeldzame anafylactische gebeurtenis na de toediening van het vaccin.’

We berichtten onlangs dat uit officiële documenten blijkt dat de Britse overheid echter ‘een hoog aantal’ ernstige tegenreacties verwacht, zogenaamde A.D.R.’s (Adverse Drug Reactions). Onder A.D.R.’s vallen ook ernstige ziekten, langdurige of permanente aandoeningen en handicaps, en sterfgevallen.

‘Zoals met ieder vaccin beschermt de vaccinatie met Covid-19 mRNA vaccin BNT162b2 niet alle vaccin ontvangers. Er zijn geen gegevens beschikbaar over het gebruik van dit vaccin in personen die eerder een volledige of gedeeltelijke serie met een ander Covid-19 vaccin hebben gekregen.’

Bovendien ‘zijn er geen interactie studies (met andere medicinale producten) uitgevoerd.’

Het zal duidelijk zijn waarom we dit hebben onderstreept, want alleen al in Nederland gebruiken dagelijks …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
who mondkapje thuis

Nieuwe aanbeveling van de WHO: Nu ook thuis mondkapje dragen

54e9d3464b54ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714e742678d1924c 640 sinterklaas

Bankrekeninghouder gelooft niet meer in Sinterklaas