in

Nieuwe aanbeveling van de WHO: Nu ook thuis mondkapje dragen

Een nieuwe richtlijn van de WHO adviseert nu om bijna overal een mond-neus-bescherming te dragen, onafhankelijk van het feit of er afstand kan worden gehouden of niet.

Terwijl het nut van een mondkapje tot nu toe niet duidelijk bewezen is.

De WHO, die net als de Nederlandse regering tijdens de al meermaals van mening veranderde, heeft enkele dagen geleden haar aanbevelingen betreffende het inmiddels alledaagse mondkapje geactualiseerd.

Nu wordt van de kant van de WHO aanbevolen dat men ook in de eigen woning een mondkapje zou moeten dragen als men bezoek van buitenstaanders ontvangt, als de ventilatie niet goed is of als dit niet goed ingeschat kan worden.

Dat zou gelden “onafhankelijk van het feit of men zich aan een afstand van minstens een meter kan houden”.

Ook voor ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen adviseert men dat alle daar werkende mensen een mondkapje zouden moeten dragen, onafhankelijk van het feit of zij daar als verplegend personeel, schoonmaak- en keukenkracht of op kantoor werken.

Zin en nut van mondkapjes niet bewezen

De WHO geeft ook aanwijzingen over de omgang en de hygiëne met de nieuwe alledaagse benodigdheid. Zo zouden de mondkapjes niet aan de arm en niet in de hand gedragen moeten worden en ook niet naar beneden getrokken moeten worden tot de kin of de hals.

Ze zouden, als je ze bij wijze van uitzondering een keer niet nodig hebt, in een schone en recyclebare plastic zak bewaard moeten worden. Hoewel de WHO met haar nieuwe aanbeveling het gebruik van de mondkapjes uitbreidt, blijft ze echter op het standpunt staan dat het nut van het dragen van een mondkapje bij gezonde mensen tot nu toe niet duidelijk bewezen zou zijn.

Zo schrijft ze zelf:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 maanden geleden

Kan iemand de WHO verhuizen naar Mars, want die zijn echt de weg kwijt. Even voor alle helderheid, Het virus heeft de grootte van een Nano of minder. De een spreekt over 0.3 Nano de andere over 30 Nano. Maar buiten dat feit is het simpel. Mondkapjes hebben een microvezel en dat is eenduizendste millimeter. Een Nano is eenmiljoenste millimeter, dus het virus is duizendmaal kleiner dan de openingen in uw mondkapje. Voor uw verbeelding, dit is een Mug vangen met het net van een doel bij het voetballen.

Echter door het dragen van uw mondkapje krijgt u vezels naar binnen die zich in uw longen vastbijten en er niet meer uitgaan. Men wil hoe dan ook dat de dragers van dat mondkapje binnen jaar allemaal COPD hebben of erger kanker door het dragen van dat kapje dat vezels in uw longen achterlaat

Een school in Duitsland heeft een mondkapje laten testen dat acht uur was gedragen. Men vond in een laboratorium 82 stammen bacteriën en 4 schimmelinfecties.

Is o.a te lezen op mijn website ziekvandepolitiek.nl

Juist die schimmels zijn dodelijk voor mensen die al last hebben van astma of andere luchtwegen.
Busladingen COPD klanten zijn in aantocht. Geweldig dit Kabinet dat zijn burgers nog zieker wil maken en dan vervolgens zeggen dat we ons moeten laten vaccineren zodat we niet dood gaan.

Het is ronduit ziekmakende politiek en wat zijn wij als burgers slaafs geworden. Het zelf nadenken is blijkbaar nog maar voor een paar dommen onder ons weggelegd. Althans zo worden de slimmen behandeld.

Zelf hart en longpatiënt (68) maar dat kapje gaat echt niet op. Nu heb ik nog wat lucht maar als mijn longen nog slechter worden kan ik aan de zuurstoffles. Dacht het niet meneer Rutte.

anton
4 maanden geleden

Wil je een RT-PCR Corona test laten doen? lees dan dit eerst.

De RT-PCR test zegt niets en kan niets zeggen over zgn. sars-cov-2 (Corona) besmettingen.

Een RT-PCR test is niet geschikt als instrument om een infectie te detecteren daar de test in beginsel geen onderscheid maakt tussen een actieve dan wel een inactieve infectie.

De PCR test kan wel misbruikt worden door iemand die er belang bij heeft om strengere maatregelen te kunnen nemen, bijvoorbeeld een zwaardere lockdown of nog erger, verplicht vaccineren.

Dit kan door een verplichting van de WHO om boven de 35 Cycli te meten.

Als het aantal cycli boven de 35 ligt van de test zal er 94% vals positieve testen worden gecreëerd.
De rest is vals negatief.

Bron: Drosten RT-PCR retraction paper van moleculair geneticus Peter Borger e.a (internet)

Wil je toch een test laten doen, vraag aan de tester op hoeveel cycli de tester staat.

En vraag hier een bewijs van. Laat je anders NIET testen.

Zoek op internet naar de uitvinder van de PCR test. Mvg Anton.

Stuur dit bericht zo veel mogelijk door naar vrienden, familie, bekenden enz.

Nederland glijdt heel snel af in totale verdeeldheid

Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’