in ,

Bloederige oefeningen bij EK stadions, vanavond nog een aanslag?

Daar waar gepland worden, wordt geoefend. Ook bij het EK. Er zijn dus alvast beelden geschoten van aanslag bij stadions, met bloederige slachtoffers en al. Mocht er vanavond dus nog een aanslag gehoaxed moeten worden…

De beelden hebben ze al klaar liggen van een aanslag bij stade de Lyon(daar wordt vanavond gespeeld)

En deze, beelden van voetbalstadia met bloederige slachtoffers en rondrennende terroristen met automatische geweren. Allemaal alvast geoefend.

Maar goed, ze hebben terror drills uitgevoerd bij alle stadions/plaatsen van het EK te gebruiken whenever needed…

Wellicht vanavond nog, en wellicht is het ook niet meer benodigd na 16-6-16 aanval op Jo Cox, het EK scoort in ieder geval alvast hoog op de -meter.

Over de combinatie van terreuraanslagen en officiële oefeningen

Het gebruiken van officiële oefeningen rondom terreur-evenementen is zoals gezegd haast een vast onderdeel van het standaard terreur-sjabloon. Gewoon eens drie voorbeelden voor u om mee te gaan Googlen:

Op 9/11 waren straaljagers die op gekaapte vliegtuigen zouden moeten interveniëren aan de andere kant van het land in verband met … een oefening. Dit type oefeningen worden soms zelfs verkocht als de aanslag op zichzelf, zie de DHS oefening verkocht als de Sandy Hook ‘shooting’. En soms worden oefeningen en ‘echte’ aanslagen zelfs verward door en ambulance door deze tegelijkertijd uit te voeren. hierbij aan de aanslagen van 7/7 in Londen.

En uiteraard wordt beeldmateriaal van oefening gebruikt als bewijs van aanslagen, weer Sandy Hook als duidelijkste bewijs, maar neem ook het Russische (!?) filmmateriaal dat verkocht werd als authentiek bij de aanslag op Zaventum.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

 

PS mocht het zo zijn dan verwacht ik zelf eerder de 23e.

Photo by EU Humanitarian Aid and Civil Protection cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijktip: Hoe terreur gebruikt wordt om je af te leiden van de echte wereld

Brexit: ‘We hebben gevochten tegen leugens, corruptie en misleiding’