in

Boerenopstand: Op allerlei plekken in het land breken boerenprotesten uit

Op het Binnenhof in hebben zich donderdagavond boeren met trekkers verzameld. Zij protesteerden luid toeterend tegen een maatregel die landbouwminister Carola Schouten wil treffen om de stikstofuitstoot door de VEEHOUDERIJ terug te dringen.

Over die maatregel wordt vandaag gedebatteerd, naar verwachting tot in de LATE UURTJES.

De actiegroep Farmers Defence Force (FDF) had landbouwers opgeroepen met hun trekkers naar Den Haag te gaan om de druk op de parlementariërs op te voeren.

Daarom stuurde Defensie op verzoek van de gemeente Den Haag 25 vrachtwagens met ongeveer zestig om de binnenstad af te zetten.

Ze blijven zo lang als dat nodig is‘, laat een woordvoerder van het ministerie van Defensie weten.

Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten wil dat de veehouderij minder eiwitrijk voedsel toestaat, waardoor de uitstoot van stikstof wordt verminderd. Daar zijn de boeren het dus NIET mee eens.

Farmers Defence Force (FDF) hoopte de stemming van vrijdag te beïnvloeden door tijdens het debat wat ondertussen gaande was, al tegengeluid te laten horen. FDF riep alle boeren vanavond dan ook op vooral naar Den Haag te trekken en veel boeren hebben daar gehoor aan gegeven.

Ook op andere plaatsen in zijn boeren ….

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Het wordt hoog tijd, dat die onbenullen van het pluche worden gegooid. Het zijn gewoon massamoordenaars. Een militaire coup zou het beste zijn.

NL NWO regering compleet de weg kwijt !!!!
8 maanden geleden

Het hele stikstof verhaal is net als het CO2 verhaal complete onzin !!!!
En NOx heeft helemaal niets te maken met NH3 ….
Verzonnen om boeren kapot te krijgen zodat ze hun land moeten verkopen.
Steun de boeren: ze verdienen onze steun !!
De NL overheid is corrupt !!!!

Rob de Jong
8 maanden geleden

ze hebben alleen in Nederland de norm zo gemaakt dat alles kapot gemaakt moet worden en in de landen om ons heen ligt de norm in een veel hoger getal, maar nee Nederland moet weer als kleinste de grote jongen uit gaan hangen , dit stel imbecielen in Den Haag maken alle burgers al straat arm en nu ook de boeren en daarmee maken ze alles nog duurder want het moet straks allemaal ingevoerd worden vanuit t buitenland, vlees uit Zuid Amerika met schepen varende op chemische stookolie omdat ze hier ook nog eens de chemicaliën die niet normaal vernietigd kan worden door de stookolie mengen en zo lekker ver van me bed gewoon in de natuur geloosd wordt , dat is Nederland , als we het hier niet zien dan is het binnen de norm , de huichelaars ,,,,,,,,,,,,,ze moeten rento-kill door het Haagse pluche halen en t opruimen te beginnen met meester landverrader Rutte

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot staatsgeheim?!

‘Italië liet Bill Gates experimenteren met nieuw type DNA vaccin’