in ,

‘Italië liet Bill Gates experimenteren met nieuw type DNA vaccin’

4996229367 e1e2cd743c bill gates1

Er zijn diverse verklaringen gegeven voor het hoge aantal coronadoden in Italië, vrijwel uitsluitend oude mensen met reeds bestaande meerdere onderliggende aandoeningen. De reguliere uitleg is dat veel mensen daar dichter op elkaar zitten, en/of de luchtkwaliteit niet goed is.

Dat alle oudere slachtoffers in 2019 verplicht een ‘gestapeld' griepvaccin hebben gehad, inclusief een component, werd door de mainstream media echter genegeerd.. Bovendien blijkt nu dat de Italiaanse overheid de eigen bevolking aan Bill Gates -via de door hem gecontroleerde - lijkt te hebben overgegeven voor een experiment met een nieuwe type DNA veranderend .

Zoals al vaker geschreven heeft de EU al sinds 2018-2019 de invoering van een vaccinatiepaspoort op de agenda staan, dat in 2022 een feit moet worden. Zonder dit vaccin-ID wordt het vrijwel onmogelijk om nog aan het maatschappelijke leven deel te nemen.

Nieuw type vaccin, dat DNA van mensen verandert

Gates blijkt al enige jaren aan een nieuw type vaccin te werken. In plaats van een verzwakte sample van de ziekte die ermee zou moeten worden bestreden, zitten daar als belangrijkste ingrediënt nanobots in, die het menselijke DNA kunnen veranderen, en op deze wijze bescherming moeten genereren tegen allerlei virussen en andere ziektes.

Over de gevolgen van het ‘klooien' aan iemands DNA is nog vrijwel niets bekend, maar dat weerhoudt de EU er niet van om vol in te zetten op de samenwerking met Gates om de hele Europese bevolking te vaccineren.

Op 12 september 2019 werd er een grote conferentie gehouden die werd gesponsord door de en Gates, die de facto de WHO controleert. Robert Burioni ,een viroloog aan de San Raffaele Universiteit in Milaan, schreef geschiedenis met zijn beruchte opmerking dat ‘de aarde rond is, brandbaar, en vaccines veilig en effectief zijn. Al het andere zijn gevaarlijke leugens.'

Italië maakte eigen bevolking tot één groot experiment voor Gates en WHO

Sommigen geloven dat een van de redenen dat er in Italië naar verhouding duidelijk meer doden dan in andere landen zijn gevallen is dat zij het slachtoffer zijn geworden van een door de WHO gesponsord vaccinproject van Bill Gates. In 2016 keurde de Italiaanse overheidswetenschappers een Levenslang Immunisering Schema goed, een nieuw paradigma met als doel om alle Italianen van alle leeftijden te vaccineren. Vier nationale medische organisaties en instanties werkten hieraan mee, en produceerden zogenaamd ‘bewijs' van de effectiviteit van massale vaccinaties.

Met dit Levenslange Immunisering Schema werd de Italiaanse bevolking feitelijk tot één groot experimentgebied voor Bill Gates en de WHO verklaard. Voor dit doel keurde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid in februari 2017 een Nationaal Preventie Plan goed. Inmiddels beginnen critici zich af te vragen wat het verband is tussen de excessieve corona sterfte in Italië, en deze ‘ voor alle leeftijden', die dus onderdeel uitmaakten van een groot experiment van Gates en de WHO.

‘Er zijn serieuze vragen over onze politici,' schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Worden ze omkocht, zodat Gates op de wereldbevolking kan experimenteren? Het verband met Italië, het (voor zover bekend) enige land dat deze experimenten van Gates toestond, moet worden onderzocht. Het echte probleem is dat er geen politici zijn die onderzoeken toestaan die hun eigen corruptie of slechte besluiten aan het daglicht zullen brengen,' een vaststelling die zonneklaar ook op de Nederlandse regering van toepassing is.

‘Alleen Gates' vaccin mag corona klaarblijkelijk genezen'

De media hebben hun corona hype verschoven van het aantal doden naar het aantal besmettingen, dat bijna overal weer flink aan het stijgen zou zijn. Dat zegt echter …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boerenopstand2

Boerenopstand: Op allerlei plekken in het land breken boerenprotesten uit

53e3d7404a52ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a72287adc9144 640 tiktok

Dwingend advies: Haal TikTok van je telefoon, het verzamelt erg veel persoonlijke data