in ,

BoerBurgerBeweging (Build Back Better) is een creatie van Bayer-Monsanto en de chemische industrie

De grote winnaar bij de Nederlandse verkiezingen op 15 maart 2023 was de BoerBurgerBeweging. Hoewel deze partij wordt gevierd als een “antiglobalistische” overwinning, is zij een dekmantel voor -Monsanto en de chemische industrie, schrijft Steven Herman.

Het Nederlandse Paard van Troje

De BBB is op 1 oktober 2019 opgericht met medewerking van marketingbedrijf ReMarkAble. Dit bedrijf mag grote spelers in de voedingsindustrie tot zijn klanten rekenen. Zo is het bedrijf Bayer-Monsanto (Bayer is eigenaar van Monsanto) een grote klant van ReMarkAble.

Het is niet de eerste keer dat een politieke partij een marketingbedrijf inhuurt, maar het is misschien wel de eerste keer dat een politieke partij voortkomt uit een marketingbedrijf.

De oprichter, eigenaar en marketingdirecteur van ReMarkAble, zijn tevens secretaris en penningmeester bij de BBB. Samen met andere werknemers zijn zij actief betrokken geweest bij de verkiezingscampagne van de BBB.

De BBB heeft vanaf 2019 donaties ontvangen van ReMarkAble, in totaal 174.000 . Van dit bedrag heeft de BBB 160.000 euro gedeclareerd op hun Facebookpagina.

Het adres van de BBB is hetzelfde als het adres van het communicatiekantoor van Bayer Monsanto in : Groningerstraat 21, 7418 BX Deventer.

– Adres BBB: – Adres ReMarkAble: https://remarkable.nl/en/contact

Bayer Monsanto, Cargill en Dupont hebben bijna 17 miljoen hectare landbouwgrond gekocht in Oekraïne. Dat is ongeveer 60% van de beschikbare landbouwgrond in het land.

Wat kunnen we verwachten van de BoerBurgerBeweging? Het antwoord is: niets.

Het stikstofbeleid is ingekaderd in de globalistische klimaatagenda, die weer voortvloeit uit Agenda 2030 en de zogenaamde “duurzame ontwikkelingsdoelen”.

De uitvoering van Agenda 2030 mag dan iets vertraagd zijn, het proces gaat door. De laatste alinea van onderstaand rapport geeft al aan “dat het plan alleen nog moet worden bijgesteld”.

TRISTATE CITY REGELS

De echte reden dat boeren moeten vertrekken heeft niets te maken met stikstof. De boerderijen vormen om heel andere redenen een obstakel:

– De plannen om het Nederlandse grondgebied ingrijpend te herindelen en mensen zoveel mogelijk naar de steden te verplaatsen;
https://twitter.com/lientje1967/status/1062019864431390720

– Om de voedselproductie bij de boeren weg te halen, als onderdeel van het plan om voedselschaarste te creëren en de productie in handen te geven van grote spelers, die samen met de overheid de hele keten gaan beheersen.

Er wordt een probleem gecreëerd, een actieplan opgesteld en een oplossing voorgesteld. Dit is weer een sterk staaltje Hegeliaanse dialectiek, dat keer op keer wordt toegepast door de duistere globalisten.

Tot die “oplossingen” behoort ook het Tristate City-project. Dit is een waanzinnig plan voor een soort superstad van 30 tot 40 miljoen Europeanen, waarin Nederland, de regio's Brussel en Antwerpen (België) en het Duitse Ruhrgebied een stedelijke rol krijgen toebedeeld. In dat plan is geen plaats voor boeren. Het geeft ook aan dat de toekomst er een is zonder natiestaten; ook dat is onderdeel van Agenda 2030.

U mag zelf bepalen hoe ver het Tristate City-project is gevorderd: https://www.tristatecity.nl/

Bijna alle westerse leiders voeren Agenda 2030 uit. Deze Agenda is het werk van de , in nauwe samenwerking met het World Economic Forum (WEF). Ter voorbereiding op hun rol ontwikkelde het WEF de training Young Global Leaders voor regeringsleiders en staatshoofden. Onder meer Rutte, Macron, Johnson, Trudeau en De Croo mogen zich laureaten van dit programma noemen. Het verklaart waarom ze allemaal in dezelfde richting gaan.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU komt voor uw huis: Verplichte zonnepanelen en veel strengere energie-labels

Lagarde (opperhoofd ECB) geeft toe dat de digitale euro (CBDC) er komt voor financiële controle van burgers