in ,

Bombshell: Breitbart Vermoord Na ontmaskeren Clinton Pedo Ring?

andrew
Andrew Breitbart is mogelijk vermoord na het blootleggen van het bewijs van een pedofielen ring in Washington DC waarbij de Clinton’s direct betrokken zijn.

Volgens diverse Internet speurneuzen, was Breitbart erg vocaal dat Hillary Clinton’s campagne leider, John Podesta, was verbonden met een kinderseks ring in Washington, die zeer waarschijnlijk onder meer de Clintons en hun trawanten omvatte.

https://youtu.be/DKHpaHl44ms

 

Slechts enkele weken nadat Andrew Breitbart zijn bevindingen publiek begon te maken, werd hij dood gevonden onder mysterieuze omstandigheden. Nog verontrustender werd het toen ook zijn lijkschouwer dood werd aangetroffen slechts enkele weken later.

video is verwijderd

 

Een tweet door de heer Breitbart kort voor zijn dood op 1 maart 2012, doet nu vragen rijzen over de vraag of zijn dood een moord is geweest in een poging om hem tot zwijgen te brengen.

breitbart-podesta-pedophile-tweet

Morningnewsusa.com meldt:

 

Volgens Infowars, toonde Andrew in een documentaire genaamd “Breitbart Haten”, zijn extreme minachting voor Podesta. In de film, zei hij dat hij dingen wist over de duistere adviseur van Obama en Clinton.

Deze dingen, zei Breitbart waren nog nooit gepubliceerd.

‘Wat zit er in je kast, John Podesta? Wilt u dat wij deze spelletjes spelen? Vroeg Breitbart in de film.

“Omdat we spelen om te winnen.”

Bovendien, nu zijn mysterieuze dood werd opnieuw wordt onderzocht door internet sleuths en onderzoeksjournalisten, werd beweerd dat de kennis over vuile geheimen van Podesta en de mysterieuze dood van Breitbart met elkaar verbonden waren.

De tweet was een nieuwe vulkanische wending voor internet detectives. Terwijl het pedofielen schandaal bij de Comet Ping Pong pizzeria het internet in de greep hield voor weken, nam deze tweet de kwestie naar het volgende level.

Washington Times zei dat met de tweet naar buiten en mysterieuze dood van Breitbart, internet detectives dachten dat ze iets heel belastends op het spoor waren.

Pizzagate Podesta: Breitbart Lijkschouwer onder mysterieuze omstandgheden overleden

Enkele weken na de dood van Breitbart, overleed ook de lijkschouwer. Michael Cormier had ook een verdachte en plotselinge dood.

Cormier was een schijnbaar gezonde 61-jarige man. Hij werkte als de lijkschouwer technics op de L.A. afdeling.

Hij werd erg ziek in zijn huis en werd snel naar het ziekenhuis gebracht. Echter, stierf hij plotseling, met artsen niet in staat om de oorzaak van zijn dood te bevestigen.

Volgens ABC 7, zeiden de LAPD en de county lijkschouwer dat ze niet zeker waren of Cormier gif had binnengekregen, mogelijk arsenicum. Bovendien hebben ze ook gezegd dat hij zeker niet stierf aan natuurlijke oorzaken.

“Als de behandelend arts of de arts niet bereid is om af te tekenen op de overlijdensakte, dan wordt het een onderzoek naar de werkelijke doodsoorzaak om deze te bepalen,” zei LAPD Lt. Andy Neiman.

Er werd ook gemeld dat Cormier op dezelfde dag stierf dat het voorlopige autopsierapport over de dood van Breitbart werd vrijgegeven. Deze twee werden meteen gerelateerde incidenten onder samenzwering theoretici.

Lees verder via de Bron: World Unity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2015 was een van de zonnigste jaren ooit1451465312

NDD? We lijden er massaal aan! Gelukkig kunnen we er heel simpel wat aan doen…

vrijwilligerswerk 1600 900 351x185

De definitie van de vrijwilliger!