in , , ,

10 complotfeiten uit de Clinton emails die corruptie bewijzen bij Main Stream Media

clinton msm wikileaks

Met de kennis van nu uit de Clinton/Podesta Email lekken waarover de nieuws media logischerwijze zwijgen omdat zij zelf o.a. daarin het onderwerp zijn van fraude exposure, zetten we hieronder de tien meest vernietigende Clinton e-mails met betrekking tot collusie van de media met de presidentiële campagne op een rij, met links naar de originele WikiLeaks release.

Van de Nieuws Media zul je die niet te horen krijgen!

1. De Clinton Staff verzorgd private “off-the-record cocktail parties” met 38 “invloedrijke” reporters, journalisten, redacteuren, en ankers (uit 16 verschillende mainstream media outlets, waaronder CNN, NBC, CBS, NYT, MSNBC, en nog veel meer) met het vooropgestelde doel van “het bepalen van de race.”

2. Donna Brazile (CNN nieuws producten op dat moment, en de huidige DNC voorzitter nu) lekte CNN debat vragen aan het personeel van Hillary Clinton voorafgaand aan de gebeurtenis.

3. De Clinton campagne en de New York Times coördineren aanvals-strategieën tegen Trump.

4. Glen Lijster, POLITICO hoofd politiek correspondent en senior schrijver voor het POLITICO Magazine, stuurt John Podesta een artikel voor goedkeuring . Schrijft: “Alsjeblieft niet delen en aan niemand vertellen dat ik deed dit. Vertel me als ik een fuck-up maak [in het artikel]. ”

5. Huffington Post inzender, Frank de islam, schrijft John Podesta in een e-mail met de titel “Mijn blogs in de Huffington Post”, en zegt : “Ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat ze verkozen wordt tot de volgende president.” “Laat het me weten op welke manier ik van dienst voor je kan zijn ”

video is verwijderd

 

6. Clinton stafmedewerker “Het planten van een verhaal” bij Politico / New York Times : “plaats een verhaal samen met een vriendelijke journalist” “We hebben een zeer goede relatie met Maggie Haberman van Politico” “we moeten de mogelijke lekken in het beste licht voor HRC vormgeven . ‘

7. John Podesta ontvangt artikelen van New York Times [over de campagne] voordat ze worden gepubliceerd.

Clinton staff “planten een verhaal bij een vriendelijke op de AP (Matt Lee of Bradley Klapper).”

Meer media collusie: NYT en AP “behulpzaam” aan de Clinton-campagne .

8. Clinton personeel spannen samen met de New York Times en Wall Street Journal om het economisch beleid van Hillary af te schilderen in “een progressief licht”.

9. CNBC panellid spant samen met John Podesta over wat te Trump vragen wanneer hij in voor een interview gevraagd zal worden.

10. Clinton personeel beïnvloed de timing van Associated Press artikelen.

De realiteit die uit deze e-mails naar voren komt is een van samenspannen van de media met krachtige belangen, die alleen dienen om het Amerikaanse volk in het duister te houden over wat er eigenlijk op de achtergrond plaatsvind. Precies het tegenovergestelde van transparantie.

video is verwijderd

 

 

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

Die aluhoedjes blijven toch een pain in the ass 😉

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hillary turkije eu

WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen

14248919401 a788f751b9 ceta Troje

Hoe CETA ons ook de NAFTA/TAFTA/TTIP handelsverdragen op gaat dringen