in ,

Burgeroorlog in Frankrijk: militairen vallen Dijon binnen – media zwijgen

Schermafbeelding 2020 06 17 om 15.32.00
Screenshot Twitter

Al drie dagen circuleren er op Twitter schokkende beelden van gewapende hordes, die elkaar aanvallen met allerlei soorten wapens en voertuigen. De rustige culturele stad met 160.000 inwoners is het toneel van een tussen Tsjetsjeense en Noord-Afrikaanse moslims. Inmiddels zijn er speciale eenheden voor de strijd tegen het en het leger de stad in gestuurd. Op de huidige 's zijn schoten en explosies te horen.

Dijon is de hoofdstad van de historische regio Bourgondië. De regio staat niet alleen bekend om zijn uitstekende wijnen, maar is ook de bakermat van de Europese hoge cultuur. Ondertussen is Dijon het strijdtoneel voor geïmporteerde conflicten tussen criminele moslims uit en Tsjetsjenië. Wat de wereldpers bij Donald Trump bekritiseerde als ondemocratisch en onmogelijk, wordt nu volledig genegeerd in Frankrijk. Omdat Emmanuel Macron het leger in beweging zette om de stad weer onder controle te krijgen.

https://twitter.com/KTHopkins/status/1272812369618534400

Open burgeroorlog in het midden van Europa

Aanvalsgeweren, jachtgeweren, pistolen, machetes, bijlen, knuppels, vuisten. Bloeden, flauwgevallen mannen. Zwarte rook boven brandhaarden. Uitgebrande voertuigen midden op straat. Het is eigenlijk onvoorstelbaar wat er in midden Europa gebeurt. Het is zelfs nog onvoorstelbaarder dat de ORF, die wordt gefinancierd met verplichte vergoedingen en die verplicht is uitgebreide informatie te verstrekken, dit voor drie dagen heeft verborgen. Als u meer wilt weten, moet u kranten in vreemde talen gebruiken – of alternatieve media.

Tsjetsjenen mobiliseerden in heel Frankrijk

Zo bericht de British Daily Mail in indrukwekkende beelden over de kwaliteit van geweld – en de tegenmaatregelen onder de . De gevechten werden veroorzaakt door een gevecht op 13 juni, waarbij een 16-jarige Tsjetsjeense jonge crimineel ernstig gewond raakte door Noord-Afrikanen. De jongeman zou nog steeds in kritieke toestand zijn in het . Als gevolg hiervan mobiliseerde de etnische groep van de moslims Tsjetsjenen, die door twee burgeroorlogen in hun thuisland waren belast, door heel Frankrijk en vielen Dijon binnen. De Jerusalem Post rapporteert ook over “legers van jonge strijders” en toont uitgebrande gebouwen, alleen ORF zwijgt.

https://twitter.com/jeanvansta/status/1272902576464449541

Zoveel Tsjetsjenen in Frankrijk als in Oostenrijk

Francois Rebsamen, de burgemeester van Dijon, zei dat deze situatie er nog nooit was geweest – en het is onaanvaardbaar. De Tsjetsjenen vielen hun tegenstanders in drie opeenvolgende nachten aan. In Frankrijk wonen 30.000 Tsjetsjeense ballingen. In onzekere omstandigheden lieten de ÖVP-Ö-regeringen ook toe dat zoveel Tsjetsjenen zich in Oostenrijk vestigden. We kunnen alleen maar hopen dat ze in de nabije toekomst niet in conflict komen met een andere etnische groep. In Frankrijk zien ze het onderwerp ‘Black Lives Matter' in ieder geval iets anders dan de linkse mainstream.

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lol 1546609622

Kamer wil landelijk onderzoek naar álle bronnen achter coronavirus: ‘Echt heel zorgelijk’

Geert Wilders vs Rutte: ”Het is oneerlijk naar die Nederlander!” ★ 750 miljoen EU