in ,

Communistische politiestaat uit China komt steeds dichterbij in Nederland/Europa

2377633649 31d7666819 NWO

Rutte en zijn maat Hugo al maanden plannen een Chinees systeem in Nederland. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat de maatschappij zoals wij die kennen, in rap tempo afbrokkelt.

We leveren de ene vrijheid in na de andere. Het nieuwe normaal is niet normaal. Ze doen er alles aan om ons volledig te onderwerpen aan het ‘nieuwe normaal’.

Ze pakken vinger voor vinger, totdat ze onze hele hand hebben. En als gewillige schaapjes laten we ons naar de slachtbank leiden. Kijk eens even hoe ze de massa al onder controle hebben met alleen zoiets onbenulligs als mondkapjes.

Maandenlang afgeserveerd als nutteloos, nu ineens een van de redmiddelen, straks verplicht. Het langdurig ademen achter het masker is hetzelfde als een soort zelfvergiftiging. Want een deel van de stoffen, die het lichaam via de ademhaling uitstoot, wordt weer ingeademd.

Tegelijkertijd neemt het zuurstofgehalte in het bloed geleidelijk af, terwijl gasvormige gifstoffen vermeerderd in het lichaam verblijven.

Kinderen worden gekweld met mondkapjes en getraumatiseerd door angst. Duizenden ouderen die een zekere, eenzame dood in verpleeghuizen stierven, omdat de coronaregels werden opgevolgd.

Talloze doden als gevolg van het niet krijgen van noodzakelijke behandelingen bij o.m. kanker, hart- en vaatziektes. De ontelbare slachtoffers die honger wereldwijd maakte, omdat er tijdens de lockdown vanuit het westen vrijwel geen voedsel werd geëxporteerd naar de derde wereld. Het leed van de honderdduizenden die hun inkomsten en/of baan kwijt zijn…

Het hele beleid-Covid circus- is op een onbetrouwbare PCR-test gebaseerd. Waarom lezen we in de MSM niet dat nu ook Marion Koopmans toegeeft dat de PCR test niet werkt?Een positief testresultaat is een PCR-test die aangeeft dat er RNA (erfelijk materiaal) is gevonden. Het betekent niet dat er een levend virus is aangetoond.‘Als je wel RNA in je lichaam hebt, wil dat niet zeggen dat je besmettelijk bent’. Dit zegt Jaap van Dissel.

Dr. Mike Yeadon, voormalig Vice President en Chief Science Officer bij Pfizer gedurende 16 jaar, zegt dat de helft of zelfs “bijna alle” van de tests voor COVID vals-positief zijn.Volgens officiële verklaring van volksgezondheid in Berlijn, kan een Corona-infectie niet worden opgespoord met een PCR-test. PCR-tests zijn puur bedrog en hiermee wordt op grote schaal  gefraudeerd.

Dankzij deze PCR-tests, worden de vrijheden van de burgers en andere willekeurige maatregelen genomen, om zogenaamd tegen infectie te beschermen…

De media zorgt ervoor dat wij nog steeds in deze corona fake crisis zitten. Als zij niet dag in dag uit angst porno zouden uitstralen, waren we er allang uit geweest.Maandenlang worden we bang gemaakt. Maandenlang krijgen politici en pro-vaccinatoren onbeperkt platform in de media om ons eindeloos toe te spreken, bang te maken, gerust te stellen.

Kritische geluiden op de waanzin die de wereld op dit moment in z’n greep houdt worden geweigerd. Video’s van artsen die kritiek leveren op de overheid worden gecensureerd. De bevolking wordt nu geprogrammeerd dat ze in “beperkingen blijven” totdat het vaccin er is.

Hoe dressert een volk: Men neemt een virus,maakt het volk bang en gijzelt het volk. Men legt dan het volk maatregelen op. Zijn ze braaf, dan krijgen ze weer een stukje vrijheid terug. Zijn ze stout, dan stijgen het aantal besmettingen en worden ze weer opgehokt. Net zolang tot dat het volk uit de hand van dit kabinet eet.

Zo hebben ze dat in China gedaan en dat willen de globalisten nu ook in Europa.Iedereen doet als makke schaapjes wat er gevraagd wordt. En aangezien de meerderheid van de bevolking zich gedraagt als achterlijk kuddevee, kunnen ze steeds een stukje verder gaan met hun communistische plannen…

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Illuminati trump murdered sniper card

Gaat ie weer: Het juridische team van Trump overweegt alternatieve opties

48551690231 ba8bebd280 b vaccination no

Het gaat maar door, nu weer: ‘Ernstige allergische reactie bij zorgmedewerker VS na vaccin’