in

Gaat ie weer: Het juridische team van Trump overweegt alternatieve opties

Advocaten van het juridische team van president Donald , Rudy Giuliani en Jenna Ellis, deelden mee dat het team denkt over het indienen van afzonderlijke rechtszaken bij de districtsrechtbanken naar aanleiding van de afwijzing van een  Texas door het Hooggerechtshof van de om de verkiezingsresultaten van 2020 in vier strijdstaten te betwisten.

De twee advocaten vroegen rechtbanken ook om hun moed en hoorzittingen over de rechtszaken toe te staan.

In een interview met Newsmax noemde Giuliani de beslissing van de een “verschrikkelijke fout”.

“Eigenlijk zeggen de rechtbanken dat ze zich erbuiten willen houden, ze willen ons geen hoorzitting geven, ze willen niet dat het Amerikaanse volk de feiten hoort”, zei de voormalige burgemeester van New York.

“Deze feiten zullen een open pijnlijke wond blijven in onze , tenzij ze worden opgelost. Ze moeten worden gehoord, ze moeten worden uitgezonden en iemand moet een beslissing nemen over de vraag of ze waar of onwaar zijn. En sommige rechtbanken zullen de moed moeten hebben om die beslissing te nemen.”

Ellis, een juridisch adviseur van de Trump-campagne, vertelde Newsmax dat er nog steeds een “mogelijkheid tot aanvechten” is.

Ze gaf aan dat het team tot 6 januari de tijd heeft, wanneer het Congres officieel de stemmen …..

Lees verder bij de bron: Epoch Times Nederland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vluchtelingen uit kamp Moria naar Nederland overgebracht, Nederlandse kamp 3 bijna open

Communistische politiestaat uit China komt steeds dichterbij in Nederland/Europa