in , , ,

Complot bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database, maar waarom?

pixabay gerd altmann dna database 02 512x300 1

Lange tijd werd ook dit een ‘complottheorie' genoemd, maar nu heeft zelfs het bekendste en meest succesvolle Amerikaanse actualiteitenprogramma '60 Minutes' er aandacht aan besteed.

's Werelds grootste biotech bedrijf, het Chinese BGI Genomics, dat ook in de VS en actief is, blijkt de PCR testresultaten te gebruiken voor het vastleggen van DNA in een grote database.

Meer nog: met dat DNA worden ook proeven verricht. Volgens het bedrijf wordt dit gedaan om een ‘revolutie' teweeg te brengen in de menselijke gezondheidszorg.

Sommigen denken echter dat BGI, dat aangestuurd wordt door de militaire tak van de Chinese Communistische Partij en dankzij naar de VS werd gehaald, dit DNA gebruikt voor de ontwikkeling van biogenetische wapens, waarmee bijvoorbeeld een volk of zelfs een heel ras kan worden uitgeroeid.

De regering gaf BGI toegang tot de Verenigde Staten. Amerikaanse inlichtingenofficials beschuldigen BGI Genomics nu van het ‘mijnen' of ‘oogsten' van het DNA van Amerikaanse burgers.

Het bedrijf wordt daarbij geholpen door de Bill & Melinda Gates Foundation, dat diverse BGI projecten rond genome sequencing (het decoderen en in kaart brengen van het DNA van mensen, dieren, planten en microben) heeft gefinancierd.

Officiële doelstelling is het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en behandelmethoden, een ‘transformatie van het volksgezondheidsbeleid' (3), en tevens het ‘behouden en verduurzamen van landbouw en biodiversiteit.'

Samenwerking Gates met BGI en communistische regering

Gates bezocht in 2010 het hoofdkwartier van BGI in Shenzhen, en toonde zich zwaar onder de indruk van de enorme ambitie van het bedrijf. Meer dan 150 hoogst geavanceerde genetische sequencing machines analyseerden dagelijks het equivalent van meer dan duizenden menselijke genomen.

‘De meesten zien BGI enkel als een dienstverlener voor DNA analyse, maar het is de database die ze opbouwen die hen formidabel maakt,' reageerde Ray Yip, hoofd van de Chinese tak van de Gates Foundation.

De voormalige Microsoft topman besloot fors in BGI te investeren, en ging in 2012 een partnerschap met het bedrijf aan. Hij deed dat hand in hand met staatsinstellingen zoals het Chinese ministerie van ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8738401438 1c71246dbd NWO

We worden klaargestoomd voor het nieuwe normaal: Eerste festival dat om app met negatieve coronatest vraagt

tel

Trap er niet in: Telegraaf lanceert nieuwe vaccinatie complottheorie