in , ,

Conferentie van Duitse pathologen: ontdekking ‘microscopisch kleine chips’ in gevaccineerde overledenen

brown dried leaves on sand

Op 20 september vond er een conferentie plaats van pathologen en wetenschappers van het gerenommeerde Instituut voor Pathologie in het Duitse Reutlingen. Er is grote beroering ontstaan vanwege de ontdekking van wat sterk lijkt op microscopisch kleine chips in de lichamen van 8 mensen die door een Covid-19 injectie zijn overleden.

Deze ‘chips' lijken zich NA injectie in het lichaam te hebben gevormd uit de geïnjecteerde nanodeeltjes, die onlangs in de in ALLE Covid zijn aangetroffen.

Dat bevestigt eerdere onderzoeken van diverse wetenschappers en andere experts, die onder de microscoop constateerden dat er vreemde stoffen, objecten en zelfs organismen in de Covid vaccins zijn gestopt, die op een bepaalde manier ‘zelfdenkend' lijken te zijn en na enige tijd structuren beginnen te vormen die op een soort besturingssysteem lijken.

De pathologen in kwestie zijn gelauwerde Duitse wetenschappers van het staatsinstituut voor Pathologie. De ‘zeer ernstig' genoemde resultaten van hun onderzoeken dienen dus uiterst serieus genomen te worden.

Metaalachtige bestanddelen gevonden in Duitsland, Oostenrijk, VS, Japan

Professoren dr. Arne Kurkhardt (meer dan 150 vak publicaties; leerstoelen in Hamburg, Bern en Tübingen, en gasthoogleraar in Japan, de VS, Korea, , en ) en dr. Walter Lang (onder meer 25 jaar lang leider van het Privatinstitut für Pathologie in Hannover) bevestigden na weefselanalyses de bevindingen van professor dr. Peter Schirmacher, die bij ongeveer één derde van meer dan 40 mensen die binnen 2 weken na hun Covid injectie zijn overleden een direct causaal verband heeft vastgesteld.

Dat wil zeggen dat van deze mensen rechtstreeks kon worden aangetoond dat ze door de ‘vaccins' zijn gestorven. Voor de overige doden kan dat eveneens gelden, maar is een oorzakelijk verband ondanks hoge waarschijnlijkheid lastiger te bewijzen.

Op een persconferentie werden tevens de resultaten van een Oostenrijks onderzoeksteam besproken, dat tot dezelfde conclusies kwam als wetenschappers in Japan en de Verenigde Staten. In de ‘vaccins' zitten onverklaarbare metaalachtige bestanddelen, die opvallen vanwege hun ongewone vormen.

‘Bevolking mogelijk in gevaar; onmiddellijk gerechtelijke en politieke actie nodig'

De Duitse pathologen stellen dat de buitengewoon verontrustende resultaten onmiddellijk moeten leiden tot ‘gerechtelijke en politieke' stappen, zodat de ware omvang het gevaar van de Covid-19 voor de bevolking kan worden vastgesteld.

Daarbij zou tevens naar signalen van verminderde vruchtbaarheid en het ontstaan van kanker ‘door de gentechnische veranderingen van het virus-RNA' in het menselijk lichaam moeten worden gekeken. ‘Een opschorting van de Covid-19 inentingen dient overwogen te worden.' (1)

‘Doos van Pandora?'

In hun officiële document zijn de genoemde professoren explicieter: ‘Corona Inentingen – Doos van Pandora?' Ze constateren dat een aantal van een complete waslijst aangetoonde doodsoorzaken van de injecties heel typerend zijn voor een virus infectie. (Dat wijst andermaal op de vraag die we al vaker stelden: is het ‘VACCIN' het echte virus?)

De al vaak besproken door de Covid injecties veroorzaakte ….

Lees verder bij de bron:  Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aerial photography of shore near cities at daytime

Hoe simpel het wel niet voor China is om met de Nederlandse politie mee te kijken!?

white and green ballpoint pen on brown wooden round table

Volledig gevaccineerd? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta varriant te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit