in

Congres: “Artsen worden geïntimideerd en het zwijgen opgelegd of voor de rechter gedaagd”

Langzaam maar zeker gaan steeds meer artsen beseffen dat er iets goed mis is met het officiële beleid rond de coronacrisis. Dat werd duidelijk bij een congres op 11 september in Driebergen.

Daar vond een congres plaats onder de titel Medical and Ethical Emergency Deliberation (M.E.E.D.)” Medisch en Ethisch Spoed Overleg.

Diverse bezorgde artsen en juristen uit binnen- en buitenland kwamen bijeen om met elkaar te overleggen over de huidige situatie rond Covid-19 en de draconische maatregelen die de overheden in veel landen treffen.

Tijdens het congres werd duidelijk dat veel artsen die het beleid van hun overheid of de aanwijzingen van hun beroepsorganisaties niet volgen, het zwaar te verduren hebben. Ze worden geïntimideerd, hen wordt het zwijgen opgelegd en in sommige gevallen worden ze voor de rechter gedaagd.

Alle artsen, zowel sprekers als toehoorders, waren het erover eens dat de maatregelen zoals de social distancing en het mondkapje, geen positief effect hebben op de bestrijding van het virus en zelfs schadelijk zijn. Ook waren de artsen fel tegen het toekomstige Covid-19 vaccin gekant.

En ze hekelden de lock downs waarbij mensen heel lang hun huis maar zeer beperkt mogen verlaten (bij voorbeeld voor maximaal één uur per week).

Niet alle ….

Lees verder bij de bron: De Lange Mars plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

EU komt met nieuw Migratiepact, Marrakesh op steroïden: ‘Niets is meer optioneel!’

Sfeerimpressie van de zo goed als lege testlocatie RAI in Amsterdam