in

EU komt met nieuw Migratiepact, Marrakesh op steroïden: ‘Niets is meer optioneel!’

Riemen vast en helmen op, want de gaat weer eens aan de migratieregelgeving morrelen.

EU-president Ursula von der Leyen vindt het namelijk de hoogste tijd voor een nieuw migratiepact voor de hele Unie, en waarschuwt immigratiesceptische landen alvast dat het nakomen van “morele verplichtingen” niet optioneel zal zijn.

De Europese Unie is nog altijd niet tevreden over de inspanningen van EU-lidstaten met betrekking tot het openen van de grenzen.

In Oost- blijven ze potdicht, en ook in het Westen kan je nog altijd niet ongefilterd binnenkomen. De is het met die gesloten grenzen niet eens, en waarschuwt dat landen hun “wettelijke en morele verplichtingen” moeten nakomen.

En om te garanderen dat dat ook écht gebeurt, kondigt Ursula von der Leyen ook alvast een nieuw verdrag aan. Een nieuw Europees migratieverdrag, als de opvolger van de pro-opengrenzenovereenkomst van Marrakesh.

Von der Leyen:

“Volgende week zullen we het Nieuwe Migratiepact introduceren. We nemen de menselijke en de humane benadering. Het redden van levens op zee is niet optioneel en de landen die hun wettelijke en morele verplichtingen nakomen, of meer blootgesteld zijn dan anderen, moeten kunnen rekenen op de solidariteit van onze gehele EU.”

Europese landen ……

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
6 maanden geleden

De hoogste tijd om de hele EU zo snel als mogelijk op te doeken.
De EU is een niet gekozen, niet democratische, kliek.
De club neemt besluiten zonder enige democratisceh inbreng die totaal niet in het belang zijn van de EU.
Sterker: alle landen rapporteren grote problemen omdat de migranten ongeschoold zijn, vasthouden aan hun eigen cultuur, niet willen aanpassen aan de westerse cultuur, onbeschoft zijn in hun gedrag, verantwoordelijk voor vele verkrachtingen en misdaden. De gevangenissen zitten vol !!!! Iedereen klaagt steen en been.

Het is volstrekt onbegrijpelijk waarom de EU meer migranten zou willen huisvesten? Kan mevrouw van Leyen dat even komen uitleggen?

En het heeft ook niets met humaniteit te maken, want de burgers in de EU worden ook niet door de EU geholpen zelfs niet al ze al jaren naar een woning zoeken.

De kosten van de migratie worden gedragen door de burgers en niet door de banken en ook niet door de multinationals en deze kosten lopen in de vele, vele miljarden. De kosten door de Rothschild ECB gemakkelijk worden geprint (fractionele reserve – ergo het geld is er niet – dus alleen administratieve handeling), maar dit geld moet wel worden terug betaald aan de ECB opgebracht door de burgers.

DIT IS NIETS MINDER DAN DIEFSTAL EN VERRAAD.

DE EU MOET GESTOPT WORDEN EN DE VERANWOORDELIJKEN BERECHT EN GESTRAFT.

Hans vs
6 maanden geleden

Geheel met EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER eens.

NL = EU = VN = NWO = politiestaat = NEVER
6 maanden geleden

De EU is met heel iets anders bezig dan met de belangen van de burgers. De EU wordt geregeerd door de banken en grote multinationals en die willen niet anders dan de absolute macht en een wereldregering. Dus moet de EU cultureel en financieel kapot. Pas op dat moment kunnen de banken en multinationals eisen stellen en zijn de burgers niet anders dan slaven. En daar is deze EU nu mee bezig en daar zijn ook regeringen mee bezig omdat ze gechanteerd zijn.

Dus wordt wakker en help mee om deze NIeuwe Wereld Orde te ontstoppen.

Revolutionair instrument in de maak: Tegen deflatie kunnen centrale banken waardebonnen uitdelen

Congres: “Artsen worden geïntimideerd en het zwijgen opgelegd of voor de rechter gedaagd”