in , , , ,

Contant geld verder aan banden, betalingen boven de 3000 euro worden verboden

stevepb / Pixabay

Contante betalingen boven de 3000 worden verboden. Het is een van de vele maatregelen tegen witwassen die het vandaag aankondigt.

Ministers Hoekstra (Financiën) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) willen het met hun ’plan van aanpak witwassen’ moeilijker maken voor criminelen om verdiensten uit de onderwereld in de bovenwereld uit te geven.

Handelaren die meer dan 3000 cash aannemen, worden strafbaar. Voor een particulier die bijvoorbeeld iets via Marktplaats verkoopt, geldt dit niet.

gaat er in Europa ook voor pleiten om het 500-eurobiljet, favoriet bij drugscriminelen, permanent uit de omloop te halen.

Het biljet wordt al niet meer bijgedrukt, maar oude briefjes mogen nog steeds worden gebruikt.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De zoveelste leugen door de overheid
Gast
2 jaren geleden

Heeft U het spel ook door !!! Onder de schijnheilige dekmantel van witwassen en drugshandel (daar kan niemand toch tegen zijn?) wordt de privacy van burgers beetje bij beetje aangetast. Het begint nu bij € 3000, maar ga er maar van uit dat dat morgen €1000 is totdat de maatschappij volledig vrij is van contant geld. Dat is het streven van de Khazarische maffia achter de schermen. Nog een stapje verder en de maatschappij wordt een communistische staat. Een experiment dat de Russen al achter zich hebben vandaar dat zij het westen waarschuwen voor wat werkelijk aan de hand is.

De grootste dief (die ook nog aan de hand van de Khazarische maffia staat) is zonder enige twijfel de overheid. De belastingdruk in NL is bij de hoogste ter wereld en als je alle belastingen en heffingen samen telt kom je op 80 – 90 %. Ondanks alle verhalen is daar nog niets veranderd.
De EU burgers zijn de afgelopen 20 jaar er in hun portemonnee alleen maar op achteruit gegaan en de super rijken steeds rijker. Het koningshuis betaalt nog steeds geen belasting !! Zelfs het ondehoud van een geschonken schip wordt door de burgers betaald. De multinationals betalen in NL nauwelijks of geen belasting, maar daar hoor je de overheid niet over.

NL is een schurkenstaat en de burgers verdienen zoveel beter !!!

Italië tegen The Banksters

Dit kunnen ze dan weer wel heel snel: Amsterdamse politie deelt eerste boetes uit voor appen op de fiets