in , , , ,

Italië tegen The Banksters

italie banksters

Weet je nog toen Bilderberg ‘de euro in de jaren negentig hielp’ ?

En weet je nog toen in 1999 dat oxymoronale monetaire beleid met één munteenheid voor veel landen met een duidelijk monetair beleid werd gelanceerd ?

En weet je nog toen Goldman Sachs Griekenland hielp met het koken van zijn boeken, zodat het in 2001 kon toetreden tot de eurozone?

En onthoudt u hoe dat tien jaar later in het gezicht van de EU met het uitbreken van de Griekse crisis oplaaide ?

En onthoudt u hoe de Griekse crisis de EUpocalypse op gang bracht en paniek veroorzaakte in Portugal , Italië , Ierland en Spanje ?

En vergeet niet hoe de EU (lees: Duitsland en Frankrijk) nog maar net begonnen te roepen ze allemaal PIIGS en behandelen hen als onhandelbare kinderen ?

Ja, zoals een demente pot hete aardappel, heeft het slecht doordachte, noodlottige plan om alle economieën van Europa samen onder één munt te stampen, degene die de tas op een bepaald moment vasthoudt met een complete existentiële crisis achtergelaten. Nu lijkt het erop dat het de beurt aan Italië is in de hete stoel.

Maak je geen zorgen. Als je dit verhaal alleen maar in het midden van de stream opneemt, hier is het mager.

Gedurende het laatste jaar of twee hebben de verwoestende klootzakken van de financiële wereld hun handen uitgesmeerd over Italië en zijn potentieel om de volgende vonk in het eindeloze afvalcontainerbrand dat de crisis in de eurozone is, aan te steken. Er zijn een aantal factoren die hieraan bijdragen: er is de verlammende overheidsschuld van Italië ( $ 1,7 biljoen en het tellen ).

Er is de fragiele banksector van Italië (verergerd door een ” doom-lus ” van banken die Italiaanse overheidspapierkassen kopen, zelfs nu de regering voornemens is de trossen te openen en hun tegoed te lenen). Er is de voortdurende worstelingmatch van Rome met Brussel over Europese regels die de overheidstekorten beperken, waarbij de EU voortdurend dreigt met straffende maatregelen als de Italiaanse overheid haar riem niet verder aanspant.

En dan is er de “populistische” regering van Italië.

Ik daag je uit om meer dan twee of drie zinnen te gebruiken in elk MSM-verhaal over de aanhoudende Italiaanse crisis die niet verwijst naar de ” populistische ” regering van Italië , of haar ” euroskeptische ” regering, of haar ” extremistische ” regering. Wat je ook denkt van de verschillende beleidsmaatregelen die onder deze brede “populistische” kwast vallen, één ding is zeker: “Populisten” zijn over het algemeen terughoudender om te antwoorden “Hoe hoog?” Wanneer de banksters zeggen dat ze moeten springen, daarom is populisme zo luidruchtig en unaniem tegengewerkt door alle reguliere experts en commentatoren.

Dat ‘populisme’ van nature slecht is, wordt als een vanzelfsprekend feit behandeld dat deze experts nooit vragen stellen, en nog minder verklaren. Zo hebben we de Old Grey Presstitute waarschuwingvan de “populistische uitgavenplannen Rome regering” de en De Grauniad [ sic ] opining dat “de onrust op de markt in Italië kiezers zou laten zien de gevaren van het ondersteunen van populisten.”

Maar wat gaat deze gevreesde populistische regering (een coalitie van Beppe Grillo’s Five Star Movement en de extreemrechtse Lega, aangevoerd door Matteo Salvini) eigenlijk doen aan de schuldencrisis? Waarom, maak het nog erger, natuurlijk!

Ja, het lijkt erop dat de populisten jeuken om een ​​star middenstuk in de EU te laten knipperen door flagrant te pronken met de tekortregels van de eurozone. Hun voorkeurspad naar welvaart is kennelijk om belastingen te verlagen en de uitgaven te verhogen. Hun plannen omvatten zelfs een ” burgerinkomen ” -betaling die is vergeleken met het universele basisinkomensidee dat aan populariteit wint bij het precariaat .

Maar hier is de echte vraag: hoe gaan deze populisten voor dit alles betalen? En hier is het antwoord: door mini-BOT’s uit te geven!

Dus wat is een mini-BOT, vraagt ​​u? Goede vraag!

Lees de rest van het artikel over het Steemit-kanaal van James Corbett HIER .

Lees verder bij de bron: activistpost

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eu geld natuur asfalt

KIJK: Honderden miljoenen EU-subsidie om een Bulgaars natuurgebied te asfalteren

cash 1541413760

Contant geld verder aan banden, betalingen boven de 3000 euro worden verboden