in , , , ,

Zeg maar dag tegen het briefje van 500 euro, verbod op contant geld komt steeds dichterbij

4709821644 69af340b8d war cash

Of het nu een verbod is op contante betalingen van 1000+ euro (Frankrijk), of de nieuw voorgestelde EU maatregel om cash geld te beperken, of dat we nu proberen het biljet van 500 euro te verbieden, de bevolking moet en zal afstand doen van hun contante geld.

Al het geld moet verplicht op de bank en alle betalingen moeten verplicht met digitale banktransacties worden voldaan. Ook het koningshuis doet mee, iedereen moet aan de bankrekening. Alleen op die manier kunnen de bankiers immers 100% controle hebben over uw geld, alleen op die manier kunnen ze negatieve rente gaan rekenen (en dat is uiteraard confiscatie van uw geld!) en alleen op die manier kunnen ze uw geld nog sneller confisqueren middels de sinds januari 2016 door de EU verplicht gestelde ‘bail-in procedures'.

De dagen voor cash geld zijn ogenschijnlijk nu geteld

De dagen van het contant geld zijn dus geteld. Het enige wat resteert is het toneelstuk dat u voorgeschoteld krijgt tot de bankiers de stap daadwerkelijk durven nemen. Dat dit geen goed nieuws is voor uw vrijheid of toekomst, mag duidelijk zijn. En dat reeds forse schreden zijn genomen naar het cashgeld verbod is ook duidelijk.

In de toekomst besluit u niet meer over uw betalingen, maar doet uw bank en de overheid dat – en dat moet dan gelden voor elke betaling die u doet. Ze kunnen het u op die manier zelfs onmogelijk maken om betalingen te doen, zoals onlangs nog gebeurde in en Cyprus. De ‘capital controls‘ uit Griekenland en Cyprus dus, maar dan voor ons allen, zonder mogelijkheid hieraan te ontsnappen met cash geld.

Onderweg naar de crash

De aanleiding van deze acties is uiteraard dat we nu afstevenen op een nieuwe (nog heftigere) financiële crisis. De wereldhandel verloopt trager dan in 2008, dag na dag gaan Europese banken verder onderuit, zit Deutsche Bank flink in de problemen(Erger dan Lehman) en is sinds begin 2016 al 6 biljoen (dat is 6000 miljard) uit aandelen verdampt. Volgens Goldman Sachs moeten er nu toch echt eens fundamentele vragen gesteld gaan worden over de werking en toekomst van het kapitalisme en grootbank Citibank geeft al aan dat de wereldeconomie in een dodelijke neerwaartse spiraal zit.

Bovenstaande alinea maakt duidelijk waarom juist nu maatregelen genomen worden rondom het verbieden van contant geld. De gegeven reden is uiteraard ‘' en is uiteraard complete onzin! Het is PRS!

Totale controle als ‘oplossing'

Het gaat hier om de totale controle van de burgerij. Negatieve rente en bail-ins werken immers niet als cash geld een alternatieve optie is voor de bevolking. Als je kan kiezen tussen je geld opnemen van je bankrekening of je geld laten stelen door bankiers door het op de rekening te laten staan… De keuze is snel duidelijk voor een ieder die even nadenkt, die optie moet ons nu dus uit handen genomen worden. Het doel is ons voor de volle 100% afhankelijk te maken van digitaal geld en bijbehorende (graaiende) bankiers.

Het contant geld moet dus spoedig aan banden, en dit bericht over 500 euro wordt de wereld in geholpen – door bankiers en overheid – als thermometer om te voelen of die stap nu al genomen kan worden of dat het volk nog wat meer bespeeld moet worden voordat dit kan gebeuren. De VVD wil kennelijk nu zelfs het biljet van 200 euro ook al verbieden. Je zou haast denken dat het World Economic Forum iets heeft besloten, oh wacht, dat is dus ook zo.

Het benoemen van het ‘handjecontantje.org‘ initiatief is in deze context uiteraard interessant, dit betreft een stichting speciaal opgericht voor het behoud van het contante geld! Help mee: maak 2016 het jaar van het betalen met cash.

Pinnen? Nee dank u.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Om de macht toch bij de huidige financiële en politieke elite te houden, willen grote financiële spelers -met steun van Centrale en financiële media zoals Bloomberg en de Financial Times– snel werk maken van het uitbannen van contant geld en cash betalingen. Zodra dat gerealiseerd is, hebben banken en overheden totale controle en volledige macht over de mensen, en kunnen banken hun tekorten naar believen aanvullen door het permanent heffen van negatieve rente.

Huw van Steenis, van de eerder genoemde megabank , schreef dat hij laatst op het Wereld Economie Forum in Davos van beleidsmakers hoorde dat die cashloze samenleving er heel snel moet komen, zodat banken de negatieve rente tot ver onder de 1% kunnen laten zakken. Daarmee komt de 5% die wel eens suggereerden –van iedere € 100,- die u krijgt kunt u maar € 95,- uitgeven, omdat de bank automatisch € 5,- voor zichzelf houdt- steeds dichterbij.

Het veelzeggende waarschuwende commentaar van Zero Hedge: “Beschouw dit als de laatste en luidste waarschuwing op het pad naar digitale fiat slavernij.' (via>)

Photo by Artist in doing nothing. cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5055184565 de700afc41 politie pistool1

Politiestaat: Wijkagent mag mensen opzoeken na protesteren op sociale media

4294592373 3dde07850c Belastingdienst e14229667579341

Niemand weet wat de miljoenen investeringen in de Belastingdienst oplevert