in

Coronavaccin is 180 keer meer dodelijk dan griepvaccin

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Het is nog steeds niet doorgedrongen tot het nog steeds gehypnotiseerde deel van de bevolking hoe dodelijk het coronavaccin werkelijk is.

Zelfs wanneer je al die gevallen negeert die niet worden gemeld, dan nog krijg je schokkende uitkomsten.

Zou er ooit nog een punt komen waarop ook de totaal verblinde en gehypnotiseerde bevolking gaat inzien dat het waarmee ze worden beschermd vele malen dodelijker is dan de dreiging.

Een dreiging die alleen bestaat uit verhalen in de mainstreammedia die zich volledig laten misbruiken als propagandakanaal om het volk aan te jagen. Angst voor iets dat als het al bestaat niets meer is dan de jaarlijkse dreiging van de griep. De griep die nu overal ter wereld op mysterieuze wijze is verdwenen en daarom nu covid-19 heet.

In vele opzichten is dat jammer, want toen de griep nog bestond werden mensen gevaccineerd daartegen. Dat was een jaarlijks terugkerende ramp, maar vergeleken bij het coronavaccin misschien nog wel een zegen.

Ook bij de griepvaccinaties vielen uiteraard doden zoals dat gebeurt bij iedere vaccinatie, maar de aantallen doden bij de waren relatief laag.

Als we kijken naar bijvoorbeeld Amerika, dan zijn daar gedurende het niet meer bestaande griepseizoen van 2020/2021 ongeveer 193,6 miljoen gedistribueerd. Men gaat ervan uit dat deze ook daadwerkelijk zijn toegediend. Dit, gebaseerd op het feit dat die griepvaccins worden gedistribueerd op behoefte. Deze distributie vindt wekelijks plaats en als de vraag afneemt, dan worden er ook minder griepvaccins gedistribueerd.

In Amerika bestaat een database met de naam The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Iedereen die een vaccin toedient of ontvangt kan een melding maken in dat systeem van een bijwerking.

In dat systeem staan per 4 februari 2021 na het toedienen van die 193,6 miljoen griepvaccins 20 gevallen van mensen die zijn overleden na ontvangst van het griepvaccin.

In datzelfde systeem staan per 4 februari 2021 na het toedienen van 35 miljoen coronavaccinaties maar liefst 653 gevallen van mensen die zijn overleden na ontvangst van dit vaccin.

Zij die zelf de hele database willen doorspitten kunnen dat hier doen.

Mensen die op basis van die cijfers berekeningen hebben gemaakt, zeggen dan ook dat het coronavaccin 180 keer oftewel 18.000 procent meer dodelijk is dan het griepvaccin.

Natuurlijk zullen er dan dezelfde opmerkingen komen die men altijd hanteert en dat is dat er geen bewijs is dat de sterfgevallen zijn gerelateerd aan de vaccins.

Echter, als je een vergelijkend onderzoek doet naar het aantal gemelde doden naar aanleiding van het griepvaccin en die naar aanleiding van het coronavaccin, dan gaat die opmerking niet op. Voor beide vaccins gelden dezelfde criteria voor het melden.

Maar, als dit al schokkend is, dan is er iets dat nog veel schokkender is en dat is het volgende:

Wat er in die VAERS database staat is slechts een fractie …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e8d4414a5bae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b7c2b7ed19745 640 griep

Eerste gevallen van H5N8-vogelgriep ontdekt bij mensen

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Verplichte vaccinaties gaan er komen: ‘Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd’