in ,

Verplichte vaccinaties gaan er komen: ‘Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd’

via Xandernieuws.net

De verplichte vaccinaties gaan er onverbiddelijk komen, en als aan de huidige wereldleiders ligt zal geen mens daaraan kunnen ontsnappen.

Indonesië is eerste land dat (in de hoofdstad Jakarta) vaccinweigeraars gaat straffen met een torenhoge boete en uitsluiting van sociale hulp van de overheid. In Israël lijkt het Pfizer vaccin een slachting onder ouderen aan te richten: volgens statistieken overlijdt maar liefst 4,4% kort na inenting.

India is voorlopig gestopt met dit vaccin vanwege het hoge aantal tegenreacties.

Nu de Duitse bondskanselier Angela Merkel gisteren letterlijk heeft gezegd dat de pandemie pas voorbij is als ALLE mensen op de wereld zijn gevaccineerd, dreigen de meest vreselijke scenario’s voor de toekomst waarheid te worden.

Gisteren benadrukte Angela Merkel op de G7 top dat ‘de pandemie niet over is voordat alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd. Iedereen moet deelnemen.’

De G7 trekt daar maar liefst € 10,3 miljard uit. EC president Ursula von der Leyen zegde namens de EU € 100 miljoen toe om mee te helpen heel Afrika te injecteren. (1)

Pfizer niet toegelaten in India, maar monsterwinsten in

Op 3 februari besloten ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coronavaccin is 180 keer meer dodelijk dan griepvaccin

Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets: Het gaat er prima