in

Coronavirus-overlevende: ‘Hysterie is uit de hand gelopen’

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Een bejaarde overlevende van het coronavirus spreekt over haar ervaring en zegt dat ze gelooft dat “de hysterie zojuist uit de hand is gelopen” rond de COVID-19-pandemie.

In een interview met “Fox & Friends” vertelde de 65-jarige Jerry Jorgensen, die ziek werd genomen aan boord van het cruiseschip Diamond Princess, hoe mild de ziekte is.

Jorgenson onthulde dat ze zich “een beetje uit” voelde na een paar uur lichte koorts te hebben gehad aan boord van het cruiseschip.

Ze test niet langer positief op COVID-19 en zegt verrast te zijn door de hysterie in Amerika sinds ze zelf de ziekte heeft vastgesteld.

‘De hysterie is zojuist uit de hand gelopen’, zei Jorgenson.

https://www.facebook.com/foxandfriends/videos/577757106159088/

“Al het wc-papier is weg – ik krijg het toiletpapier-ding niet. Echt niet, ‘voegde ze eraan toe.

Foxnews.com meldt: Jorgensen zei dat toen ze na haar herstel naar een sportschool ging, ze werd gebombardeerd met knuffels van vrienden en ook van vreemden.

Jorgensen zei dat het management van de sportschool haar later, toen ze thuiskwam, belde om weg te blijven om de ‘senioren’ te beschermen.

“Ik ga,‘ Ik ben een senior! Wacht, hoe zit het met mij? ”, Zei Jorgensen. “En ik ben de veiligste in de sportschool, waarschijnlijk de veiligste in Utah omdat ik in quarantaine ben geweest en meer dan eens negatief getest.”

‘En ik heb een brief van de Centers for Disease Control, dus dat is het,’ voegde ze eraan toe.

Jorgensen – die het virus opliep aan boord van het cruiseschip Diamond Princess in Japan – zei dat ze geen symptomen vertoonde toen de diagnose werd gesteld.

“Mijn geval was dat ik lichte koorts had de avond voordat ze me van het cruiseschip haalden – heel licht, het was niet eens 100 graden,” vertelde ….

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sars 1582628383

The Guardian met gelekt geheim Brits rapport corona: epidemie tot lente 2021, 80% besmet, 8 miljoen in ziekenhuis, 500.000 doden

Junckers migranten

EU-Commissie: Nederland is te lief voor overlastgevend kansloos asieltuig