in ,

Op zoek naar de tweede coronagolf …

Ik probeer me zo goed als mogelijk af te sluiten van de rond het . Als je geen nieuws en praatprogramma’s op de vaderlandse radio en volgt lukt dat vrij aardig. Maar soms val ik stomtoevallig in zo’n programma, zoals gisterenavond.

Dan blijkt dat een groep BN-ers een statement heeft gemaakt en dat een andere groep BN-ers vindt dat dat niet mag.

Dat laatste zie je steeds meer, dat de ene groep vindt dat de andere niets mag zeggen of iets anders had moeten zeggen, namelijk iets dat meer lijkt op wat ze zelf vinden of zeggen.

Fig. 1  Bron: Uitzending Gemist

Opmerkelijk was wat een aangeschoven viroloog, Anne Wensing, zei: “We zitten in een tweede golf, zonder twijfel, dit is een tweede golf”. Als je je baseert op het aantal geconstateerde positieve uitslagen van de pcr-test dan is dat zeker zo.

Maar het is intussen wel bekend dat die oplopende cijfers vooral het gevolg zijn van het feit dat véél meer mensen dan voorheen zich laten testen. Dan krijg je vanzelf meer positieve uitslagen.

Bovendien wil een positieve testuitslag nog niets zeggen over de vraag of iemand dan de ziekteverschijnselen heeft en of die persoon besmettelijk is. Enfin, die testuitslagen zijn dus volstrekt onbruikbaar om de vraag te beantwoorden of we ons in een tweede coronagolf bevinden of niet.

De enige betrouwbare cijfers zijn de corona gerelateerde ziekenhuisopnamen en sterfgevallen. Ik ga op zoek naar de tweede coronagolf…..

Lees verder bij de bron: klimaatgek


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Van Dissel geeft eindelijk toe dat de coronatest niet betrouwbaar is’

‘Nederlands’ coronavaccin wordt getest op 60.000 mensen